Söndag igen!!

Nu är veckan slut - igen!! Var inte i form igår...magen krånglade nästan hela dan. Har inte känt nåt på hela natten o inget nu till frukost...känns skönt för jag tycker inte om när det är magkrångel.

Av den orsaken har det inte blivit så mycket gjort. Satt igårkväll (ja en lördag!) med skolarbete. Vi vill ju ha jullov så det är bara att ligga i. Förövrigt gjorde jag inte så mycket igår. Vi städade färdigt Andreas rum, jag putsade fönstren... Sen tillbringade han hela dan o kvällen med att flytta grejer o få ordning. Han önskar sig lite nya möbler o det kan jag förstå. Bokhyllan som han har, har han haft sen han var 2 år - fast det är en vanlig, tror den heter Ivar eller nåt likanande (finns ff på IKEA).

Kändes lite konstigt att sova när han var där nere, men han är ju faktiskt ingen bebis längre...har ju fyllt 13 o blir ju 14 nästa sommar. Så det är bara att hänga med att han blir stor!! Mycket dunkande har vi nu iallafall..Andreas har fått låna några stora högtalare av Roger som han kopplat in. Andreas älskar allt med ljud - stereo o framför allt högtalare av de olika slag som finns. Så nu hör vi basen i botten från nedervåningen...

Roger o jag ska städa där nere, tillsammans med Andreas. Det har varit lite av en snickarverkstad utanför Andreas rum, å det fungerar ju inte nu när det kommer bli mera spring där... Andreas o jag har städat ett av rummen så det är målarrum numera.

I fredags skrev jag "tentadax snart" på min MSN, varav en klasskamrat sa att det var helg o skulle njuta av den (skulle ändra meddelande var väl tanken). Vilket gjorde att jag skrev "jag ska njuta av helgen o inte tänka på tentan". Skrev det i ren jävulskap Tror det uppskattades bättre =)
Tror det är allt från mig.

Ha det tills nästa gång vi ses!!

Full fart

Håller på här hemma. Tanken var att jag skulle tvättat förnster medan det var ljust - nu när det är plusgrader, men när jag väl kom hem var det lite att uträtta o sen fick jag besök. Nu är det mörkt så jag får hoppas att det är bra väder imorgon med. Fast jag kanske är sängliggandes då...mår skit så det är antingen nåt jag ätit (fast har ätit samma som de andra) eller så är det maginfluensa på G. Vilket som är det bara jag som har en VÄLDIGT orolig mage...men det visar sig hur det blir.

Jobbat med artiklarna idag i skolan, både den vi ska skriva själv samt de två vi ska analysera. Så nu är de vi ska analysera färdiga...bara den vi ska skriva själva. Fast så bara är det inte! Vi ska få hjälp på måndag o knappa in de sifror vi hittat så vi kan testa olika variablar o se hur saker o ting hänger ihop. Har ju valt mobbing på arbetsplats så vi kanske hittar nåt intressant  - vem vet!!

Trots att jag inte mår bra försöker jag få ordning på vårt sovrum. Skulle behöva måla lite lister egentligen, men är så besviken på mig själv att jag klantat mig med målningen...fått massa färgprickar av annan färg på det som egentligen ska vara färdigt...KLANT!!!

Ha det tills nästa gång vi ses!!

Maginfluensa?

Har varit vaken till o från hela natten o varit på toa. Hoppas bara det är nåt jag ätit, men ingen i övriga familjen verkar ha några besvär. Åker till skolan snart o hoppas inte det är något jag smittar nån med.... Meningen är ju att jag ska jobba imorgon kväll - bara jag inte mår så här då. Inte lätt att jobba ensam om man behöver sitta på toan mycket!!

Jag har inte särskilt mycket inplanerat för dagen, då skolan gäller fram till klockan 13. Två timmar tråkig föreläsning idag oxå =(.... Han är mest jobbig tycker jag - å hur det är tänkt att vi ska klara tentan på hans uppgifter förstår jag inte. Förra workshop (med kvantitativt) jobbade vi flitigt vid tre tillfällen, å läraren förklarade. Denna gång (med kvalitativt) har vi först fått ett tillfälle inställt, sen igår gjorde han en sammanfattning under halva tillfället....vilket gör att det blir 1½ gång vi ska "arbeta" med materialet. Jaja - får hoppas böckerna är bättre så svar till tentan finns där - för nu känner jag mig inte klokare än innan vi började med detta.

Nu är det en kissesväng som gäller med vovvarna, sen ska jag leta reda på lite papper. Tråkigt när kollegieblocken börjar ta slut - jag tar ett "nytt" varje föreläsningstillfälle o har ingen ordning på vart jag har saker o ting nerskrivet. Renskrivning är det som gäller i helgen iallafall.

Ha det tills nästa gång vi ses!!

En lååång dag

Har ganska precis kommit hem, har bara varit ute en sväng med vovvarna. En heldag i skolan blev det. Inte för att jag hade så mycket egentligen...det blev mest så. Föreläsning hade vi (en jättetråkig) samt handledning direkt efter. Sen tog vi tag i det som skulle åtgärdas tills vi stod still i arbetet för stunden. Vi bröt upp o kom överens om vad som skulle göras tills på måndag....där var egentligen min dag slut. Bara det att då min samåkninspartner varit snäll mot mig nu när inte bilen fungerat så ville jag vara snäll tillbaka - så jag väntade på henne i 1½ timme. Gick bra då jag hade trevliga klasskamrater att prata med hela tiden.... Tänk!! Vi har gått i samma klass i snart 2½ år o vissa har man knappt pratat med - skrämmande!!!

Å på tal om att vara snäll så fungerar bilen...iallafall just nu. Roger har bytit nåt relä (i tisdags) o bilen har gått sen dess... Å jag hoppas det fortsätter så - annars blir det en billig bil till salu snart känns det som! Menmen få hoppas det är ordning nu...Har ju lite att köra tillbaka till min samåkningspartner.

Har en del skolarbete imorgon med...sen ska vi gruppa lite på måndag oxå - sen på tisdag kommer en hemtenta...hur nu det ska gå?! Vi hade en föreläsning om kvalitativ forskning idag - men inte förstod jag nåt av det inte...han svamlar mest.

Första dan mina bihålor känns ganska okej. Har inte tagit nån nässpray ännu idag o ingen alvedon...men å andra sidan hade jag fruktansvärt ont igår... Så får väl se de närmaste dagarna om det är över nu.

Ha det tills nästa gång vi ses!!

Städning

Nu är dagen slut..å jag likaså - absolut!!! Fast får vänta in Andreas sen ska jag gå o lägga mig. Har inte hjälpt med alvedon o nässpray idag. Sen har jag suttit vid böcker o datorn hela dan, förutom vändan till tandläkaren. Men fick iväg lite skrivet iallafall. Inte riktigt nöjd, men bara att se vad handledaren säger...

Vi har städdag...eller jag dammsuger o torkar golven o Roger diskar. Inget av det är roligt - men bägge är nödvändiga. Skulle kunna städa mer o värre...håller ju på o röjer riktigt i sovrummet - men sånt är lite utöver den vanliga städningen.

Jo å sen har vi varit o kollat på en båt...fast den var för dyr tyckte maken. Jaja - han får hållas, det är säkert roligt med en båt när väl sommaren kommer OM DET BLIR VARMT O SOL!!!

Nu längtar jag efter sängen o sova....morgondagen blir låååång då föreläsningen börjar kl 8!!!
Ha det tills nästa gång vi ses!!

Tandläkarbesök

Nu har sonen fått sin tand röntgad o putsad. Han får inte äta hård mat, o måste han det ska den delas o bara tuggas med tuggtänderna - inte framtänderna!! Vidare skulle han borsta tänderna ordentligt o vara uppmärksam på alla slags förändringar i munnen.... Blev massor för en tonåring att hålla reda på - å han som knappt håller reda på sig själv!

Jag förklarade iallafall det jag ansågs vara viktigast utifrån honom, när vi kom ut därifrån. En vecka var det att tänka på tänderna extra mycket... Tänder får vi ju bara en uppsättning av, å de är svåra o dyra att laga. Anmält till försäkringsbolagen är oxå fixat!! Ja det är mer än ett, då det handlar om både skolans försäkring o den privata som jag har tecknat på honom.

Får ett återbesök om ett halvår om inget inträffar innan. Då kanske de även ska fixa till tanden, beroende på vad Andreas själv tycker...är ju inte så roligt när det är framtanden!!

Nu är det mera skrivning som gäller,
Ha det tills vi ses igen!!

Skrivkramp?

Eller vad är det man säger... Jag kan inte få ner nånting på papperet å jag som ska ha ihop en hel A4 sida?! På alltihopa ska jag med Andreas till tandläkaren o jag ska vara färdig med min text till 14.00 för då ska den till handledaren....Jaja detta blir intressant (not)....blä, blä, blä!!!

Varm o mysigt är det iallafall framför kamin. Är glad att jag slipper sitta vid den andre datorn =)
Ha det tils nästa gång vi ses!!

Ny, kall morgon!

Undrar hur många grader (kallt) det är ute...känns som minus till o med här inne =). Var frusen redan igårkväll så det var första gången jag uppskattade makens värmedyna - jätteskönt!!!

Började skriva dettta när jag väntade på att klockan skulle bli 7, För då fick jag ringa tandläkaren o beställa en tid (ska dit 12.30). Andreas har fått en flisa utslagen på sin tand så vi får visa upp det. En olyckshändelse mellan honom o en kille till...å som vi sa här hemma att sanningen ligger kanske mellan de olika versionerna som de berättat. Alltid svårt att få ett barn att berätta sanningen om det "dåliga" de gjort o nu verkar det som historien går isär lite...på just det området - vad de själva har gjort. Menmen å andra sidan kan jag känna att det ofta är så...att se o våga erkänna sina egna fel o brister - alltid lättare att säga vad den andre gjort eller sagt (för både vuxna o barn).

Bilen har gått igång nu på morgonen. Roger fick tips om olika saker igår som felet (fyra stycken) kunde vara o "valde" ett av dem. Ställde ut bilen utanför sitt jobb för att testa hur bilen betedde sig - å nu ringde han o sa att den startade (idag iallafall). Fast när han ringde hem sa han att jag fick gå ut på blocket o titta efter en ny bil - skulle det var ett skämt?! Vet ju att om vi ska byta bil har han redan hittat en...ja inte kan jag säga att jag nappade eller blev chockad över hans skämt. Inte alltid jag förstår mig på min käre maken =) Ja då hoppas jag att felet är hittat....

Nu ska jag ut o frysa med vovvarna..sen är det eldning i kamin som gäller idag. Har ingen lust att bli sjuk igen...nu räcker det. Har ju fortfarande problem med täppt näsa o värkande bihålor så det räcker.
Resten av förmiddan ska tillbringas med att skriva om grupprocess...Vi har ju siktet inställt på att vara klara med artikeln innan jul!
Ha det tills nästa gång vi ses!!

Datorer!!

Har borstat bort en hög Ronja igen... Vet inte om det kliar för hon drar bort tussar av sin päls när jag inte borstar henne. Går bra en dag - men inte två. Fast jag undrar om hon får mer energi då pälsen försvinner =) När jag kom hem var hon ganska lugn...men nu! Hon är helt hopplös...på allt o leker o hoppar...å Dollar kraken får utstå en vovve som "hänger" i öronen.

Har varit i skolan ett par timmar på förmiddan. Var ordentlig o hade med mig datorn för vi skulle ju skriva...å vad händer inte?! Jo datorn är helt svart...vägrar starta upp!! Så vi skrev för hand o bestämde att vi jobbar hemma imorgon. Passar mig bra då jag ingen bil har...får hoppas att min samåkningspartner ska med på torsdag så jag kan åka med henne.

Ska följa med Roger till massören sen. Han har ont sen ryggskottet o är jag väldigt förvånad över att han vill åka iväg. Tiden har varit bokad sen sist han var där så den är inte bokad pga detta. Han brukar inte vilja göra "nåt annorlunda" när han har ont, utan bara försöka klara dagen. Får hoppas att det ger effekt för förra gången var han sååå jätte, jättenöjd med massagen han fick.

Nu ska jag ut o köra en ungdomsbil...hoppig o skuttig säger maken att den är! Får väl se vad jag tycker...måste ju ha lånebil för att komma nånstans som det är just nu.
Ha det tills nästa gång vi ses!!

Låna bil??

Ja nu är det ny dag...å nya bekymmer. Bilen har blivit körd till makens jobb...startade idag med motorvärmare o kupévärmare. Märklig bil!!! Den vill INTE gå när den är kall.... Ja nu får vi se om de kan hitta nåt - så här kan vi inte ha det. Den kan lika gärna stå där som här...för som det är nu kan den ändå inte nyttjas!!

Har lyckats låna en bil då min samåkningspartner fick sjukt barn o skicka sms ganska sent igår. Hade jag inte fått låna bil hade jag fått vara hemma. Det är sååå besvärligt med att bara ha en bil - som dessutom inte går som den ska!! Bra sugen på att köpa den andre bilen är jag ju - den finns ju kvar!! Men det är inget roligt att lägga ut så mycket pengar...för vi kan ju å andra sidan inte sälja den vi har =(

Lektionen är inställd idag, men vi ska gruppa. Har handledning på torsdag o det kan vara bra att ha något nedskrivet å få respons på =). Början ska vi ha klart för oss iallafall...

Nu är det en morgonpromenad som gäller med vovvarna...ut o frysa gissar jag. Har inte sett om det snöat nåt, men tänker inget skotta nu på morgonen. Att skotta med Ronja var en upplevelse - hon jagade skyffeln o skulle bita den samtidigt som hon skulle jaga snön...hon var precis överallt hela tiden...

Ha en bra dag...tills nästa gång vi ses!!

Tentan klarad =)

Är så glad, så glad!!!!! Denna helvetestenta har hängt över mig sen innan den gjordes ända tills nu....Fick ett G o är helt klart jättenöjd med det. Var helt säker på att denna tenta skulle bli underkänd.... Inte för att jag känt mig säker på nån tenta men vad det gällde denna så var det 5 frågor, varav 2 absolut skulle svaras utifrån en engelskabok o en fråga kunde väljas svensk eller engelsk bok. Denna engelskabok kan ge vem som helst mardrömmar - jag förstod den inte riktigt. Men tydligen tillräckligt för att bli GODKÄND!!!!!

Förövrigt så vräker snön ner...hoppas inte på för mycket snökaos. Maken ska stå här ute på gården o meka bil senare i kväll....Behöver nog ge mig ut o leta redan på en snöskyffel - ser ut att behövas innan kvällen!!! Att det kan komma så mycket snö på en gång - å så länge!!!

En sväng med vovvar som blir blöta o luktar illa står på tur... Sen lite fortsatt röjning o städning av sovrummet!!! Att man kan kasta så mycket, å rensa så mycket - känns såååå skönt!!!! Brukar få lite dåligt samvete över alla bra-ha-saker men nu...ne bort med det. Har det inte blivit använt på länge så kommer jag ändå köpa nytt om jag vill ha nåt liknande.. =)

Nu kommer snöplogen...så ut o skotta - med vovvarna?! Kanske kan var kul...den gamle tycker om att skotta snö - han ska äta allt som kastas iväg... Den lilla vet jag inte så i inte haft henne mer än sen i våras (februari).

Ha det tills vi ses igen!!

Snökaos?!

Det snöar...å snöar...å snöar!! Jaha det innebär väl att jag får skotta snö senare - för inte kan jag kräva att maken ska göra det när han har ont i ryggen..

Så just nu är jag glad att bilen inte fungerar för då behöver jag inte köra till sonens skola...jag ska ju åka med hans pappa. Tycker inte om att köra i sånt här väder - fast vem gör det???

Har fortfarande inte riktigt kommit igång idag. Har pratat praktikplats med handläggaren, beställt bildelar...å talat med folk på MSN. Men nu ska jag gå härifrån...har suttit till o från vid datorn hela förmiddagen. Sitta här när man har huvudvärk - är man inte riktigt klok?!

Men lite telefonsamtal till är det som gäller...
Jo lovade mig själv när jag börjad blogga att jag inte skulle önska att få kommentarer - men jag gör det.... Ser att det är många som läser (eller nån som läser flera gånger om dan vad vet jag) å önskar faktiskt att nån ville skriva nåt...förutom de som brukar (nu kommer vi till det att jag tycker det är så svårt att länka så det hoppar jag över)
Ha det tills vi ses igen!!

Ny vecka

Är måndag morgon o det känns grått o trist. Är fortfarande mörkt ute o jag har blivit sittandes här vid datorn istället för att vara lite aktiv. Näsan är täppt o huvudet värker....bihålorna krånglar fortfarande!!!

Hela eftermiddagen igår pysslade jag med gammelvovven (Dollar). Han fick bli duschad o klippt. Det är ju en pudel så det är en del pälsjobb med honom även om han inte har nån pudelklippning. Nu klippte jag honom lite för kort, men gjorde det med avsikt. Det är snö ute - å förhoppningsvis stannar den kvar...men hur som helst så fastnar det så mycket i hans päls o han blir så blöt. När pälsen är lång är han blöt så länge.... Nu är det inte snällt att han blev korthårig när det är kallt ute, men å andra sidan kanske det blir kallare o då är det bättre han blivit kort nu o hunnit vänja sig lite. Det roliga med honom är att nu när han är "utan päls" så äter han som en tok - å det har han alltid gjort när han blir nedklippt (även om det så är mitt i sommaren o jättevarmt!!).

Ronja borstade jag igår oxå....å högen med hår den bara växte. Finns nog snart ingen vovve kvar - man ser hur hon blir mindre o mindre =)

Ska pyssla här hemma med en del saker sen är det utvecklingssamtal som gäller för sonen. Det blir intressant att höra vad läraren har att säga. Men det är i o för sig en omställning att flytta till en skola som är ungefär 3 gånger så stor som den man gått på upp till 6:an. Många av dem i sonens klass har redan börjat skolka, å annat oxå.... Så jag får se det positiva i att det kunde vara värre...

Roger önskade att toan skulle bli färdig till jul o jag ska måla det sista idag - bara det blir lite ljusare. Sen är det färdigt det jag ska göra....bara makens jobb kvar - så så får vi se om det blir nån toa för då kan han inte skylla på mig =)

Ne nu ska jag sätta lite fart, ha det tills vi ses igen!!

Nya tag

Har även denna dag hållt datorn stängd. En del man saknar att göra, men å andra sidan så har vi umgåtts....utan att nån av oss suttit vid datorn!! Så har det nämnligen varit den sista tiden!!

Bilen fortsätter att var som den är. Idag startar den inte heller - så imorgon ska det inhandlas mera delar...=( Nu har maken hittat felet tror han...igen! Hoppas absolut på detta för nu räcker det....kan inte slänga ut så mycket mera på den snart.

Nu är veckan slut, liksom helgen...Bara att ta nya tag när ny vecka börjar. Massor av skolarbeten - om en dryg vecka kommer våran tenta. Hur nu den ska gå...känner INTE att jag har koll på detta ämne, menmen!!

Helgens händelse har varit att Roger fick fortkörningsböter... På ett ställe där han ändå vet att polisen står OFTA!!! Jaja så kan det gå.... Fast har han inte fått fortkörningsböter nån gång på över 25 år så är det helt ok - så länge han betalar det själv =)

Ja lite fler timmar på dygnet skulle sitta fint just nu! Tiden går så fort å även om jag försöker vara aktiv så hiner jag inte det jag hoppas på. Denna helg har vi grejat här hemma - å bara umgåts med varandra....sååå mysigt!! Men vi har å andra sidan knappt varit av gården, fast till viss del beror det ju på att vi ingen bil haft på HELA HELGEN!

Ha det tills vi se igen!!

Helg

Hela dagen har gått...Valde att ha datorn stängd hela dan - tror jag börjar bli beroende?! Bilen startar inte idag så den ska bogseras till Rogers jobb imorgon. Fy vad jag hatar denne bil just nu!!!!

Vi har varit flitiga här hemma under dagen....Roger har varit i garaget o grejat o jag har fixat med lite allt möjligt här hemma - har till o med läst =). Har inte läst några bloggar å ska snart krypa till sängs.

Har inget att skriva, men kanske har något trevligt att skriva om imorgon!
Ha det tills nästa gång vi ses!!!

Tomt...

Nu har Andreas precis åkt till sin pappa o Roger har inte kommit hem ännu. Jag är alltså helt själv.... Fast Andreas pappa o hans fru fikade med oss när de kom o hämtade Andreas. Sen kom min svåger med datorn, å fick en kopp kaffe han oxå....så jag har haft lite besök till o med.

Inte för att jag testat hur det är med datorn, men hoopas att det är bra. Så tack så mycket för hjälpen!! =) Får väl fjäska lite så kanske den andre datorn oxå får sig en servicevända....

Kvällen ska tillbringas med att köpa bildelar, samt veckohandla. Lovade ju att köpa servicedelar till bilen - men den har ju varit sönder så jag sa att det kunde vi lika gärna göra idag... Notan känns så lååång nu så jag vill inte vänta tills nästa vecka med att handla...

Solen kom, visade sig o försvann... Så tråkigt, men den kom iallafall=). Även om det bara var för att visa att den finns där...nånstans!!
Ha det tills vi ses igen!!

Solsken =)

Åhh är så glad idag!!! Solen skiner från en klarblå himmel - vad jag har längtat =). Det tråkiga när det är vintertid är att det blir så fruktansvärt kallt ute när det är fint väder. Höll på att frysa öronen av mig, så nu är det mössan fram!

Bilen, ja...Det är till verkstan nu. MEN lite rolig är den, för maken försökte få igång den i morse utan att lyckas - trots att han använde batteriladdare, motorvärmare o kupéfläkt. Det resulterade i att han fick skynda sig hem på sin frukost för att bogsera den å vad händer inte - jo bilen startar!! Bara så där!! Men till verksatn fick den gå, kan ju inte ha en bil som startar när den känner för det...

Sitter nu vi den STORA, jobbiga datorn..... Har nog aldrig riktigt trivts med den, men vi kanske kan få ordning på den här med nån gång...har inte prioriterat den. Min bärbara fick åka på semester från mig =)... Ne skulle få den fixad så jag kan jobba med den efter ordning sen...så bra =)

Annars har jag en son som är hemma idag med...sjuk? Ja jag vet inte men sa att det var ok att vara hemma.... Han är trött o ur form så jag sa att han får ta det lugnt i helgen o se till att gå till skolan på måndag.
Själv har jag städat i tvättstugan, planterat om blommor (ja jag vet att det är fel årstid!) o allmänt bara full i energi- kan bero på SOLEN!!!
Ha det tills vi ses igen!!

Kväller

Jaha nu är dagen slut. Känns iallfall så när det är kolsvart ute. Har haft föreläsning på eftermiddagen - en lååång o trååååkig....men nyttig!! Min samåkningspartner var snäll o tog med mig - har måååånga gånger att köra igen nu.

Morgondagen är "ledig"...en del läsning o målande tänkte jag hinna med. En stund i tvättstugan oxå. Undrar hur jag sköter tvätten numera - väldigt dåligt!! Bilen vet jag inte om jag ska ta till verkstan eller om maken gör det...iväg ska den iallfall =(

Väntar på lite hjälp med min bärbara dator. Kan vara bra - då kan jag ju använda den till det tänkta syftet STUDIER! Blir finemang...å jag slapp fråga nån annan om hjälp - sicken tur =)
Ha det tills nästa gång vi ses!! 

Torsdag

Jaha - här sitter jag ingen!! Ska ta tag i att ringa lite om praktikplats...önskar få lite napp. Vill ha det avklarat =)

Andreas ligger i sängen o tittar på tv. Gränsfall att vara hemma idag, men å andra sidan har han varir hängig nu i två veckor så det kanske är skönt att ta det lite lugnt en dag extra. Han fick ju inte gå på ungdomsgården igår, men fick vara hos sin pappa som vanligt. Blir inte så mycket mer aktivitet där än här...

Bilen startar fortfarande inte, å nu börjar batteriet protestera. Fast maken har bokat tid o koppla in bilen på datorn i morgon så vi ser vad det är för fel. Hoppas bara det är nåt enkelt...å billigt framför allt!!! Ångrar att vi inte köpte den andre V70:n....

Får se om jag kommer iväg till skolan, beror på min samåkningspartner (vilken tid hon börjar o om jag får åka med i så fall). Bilen lär jag ju inte tro på... Maken ville att jag skulle köpa rotor, fördelarlock, tändstift o tändkablar (tror jag allt heter) men det är svårt när vi bara har en bil o den inte startar!!! Det är ju alltid nåt som ska krångla....

Ha det tills nästa gång vi ses!!

Snö(slask)

Varför ska det komma snö när det bara blir tråkig slask av det?? Blöta, smutsiga hundar blir det av det o VÄLDIGT skitigt inne. Kan inte tro att golven torkades i förrgår. Blir mycket att städa med detta väder - det är bättre med frysgrader =)

Kvällen har varit lat - för lat!! Blivit besviken av alla nej-svar jag fått när jag sökt praktikplats. Tråkigt men bara att fortsätta, fast nu känns det lite stopp då jag inte riktigt vet vart jag ska ringa. Vill ju vara nånstans där jag önskar vara o inte bara vara nånstans för att göra min praktik.

Ska ta o slipa lite som jag spacklade....för en evighet sen. Ja kan ju skriva här så vet alla!! Som jag o min syster pratade om så om man bloggar riktigt så behöver man ju inte prata med varandra - bara att läsa på varandras blogg vad man gör =)

Nu kom Andreas precis hem efter sin onsdag med pappa o ska prata om hans lärarutlåtanden...som då är mindre bra!
Ha det bra tills nästa gång vi ses!!

Irriterad!!!!

Ja vad ska jag säga....bilen startar ju inte!!!! Ska ha föreläsning om en kvart - men det kan jag ju drömma om =(. Ämnet är så klurigt så jag vill faktiskt lyssna på den..menmen här sitter jag. Bilen ska lämnas in på verkstad nu när maken går bet om vad som är fel på den..

Borstar Ronja...å tror inte det blir nån hund kvar..Pälsen bara försvinner. Uppfödaren säger att det är  ettårsfällningen o har hon den ordentligt en gång - så blir det bara en gång, annars kan det bli två. Är det så här hon ska fälla hoppas jag innerligt att det bara blir en gång.  Hon ser snart förjävlig ut....inget underhår (underull...alla säger olika) kvar.

Nu har jag hår ÖVERALLT!!! Å jag som tyckte det blev mycket hår av min systers hund....hahaha. Vad det kan ändras snabbt!! Ja ska väl fortsätta strax, men nu satte Andreas på en film så jag kollar på den en stund. Ronja ligger vid mina fötter o leker med nån leksak..å pratar med den. Låter ganska roligt, men vill inte störa henne. Hon pockar så på uppmärksamheten ändå annars.
Ha det bra tills vi ses igen!!

Sjukt barn - igen!

Masat mig upp på morgonen, trött o känner mig som tåget kört över mig. Det hände nog i natt =)
Ne hur som helst så är jag färdigklädd när Andreas kommer på att han ska var hemma. Eller kommer på - han har feber o känner sig hängig. Han har inte varit på hugget sen förra veckan han var sjuk. För det var väl förra veckan? Dagarna går så snabbt så jag blir alldeles vilsen ibland =)

Så nu ska vi krypa ner i våran säng o ha en lugn, mysig morgon....tror jag. Jag börjar inte förrän 13, skittider rent ut sagt för imorgon börjar jag samma tid. Själv skulle jag vilja börja 9 eller 10 på morgonen o vara ledig på eftermiddagen.

Ska ringa om lite praktikplatser på förmiddagen oxå...tänk om det kunde lösa sig snabbt :-D...vore alldeles underbart! Alla vet vart de ska var nu förutom vi som ska fixa själva.

Säng o lite latande är det först iallafall...sen ska jag ut i kylan med vovvarna. Känns som det är kalllt, kallt ute idag - gissar på minusgrader men har inte tittat ut ens.
Ha det tills vi se igen!!

Övningskörning

Har varit ute o kört en sväng med J. Det  blev en ganska lång sväng - vi var borta i två timmar...men det kan han behöva! Går bra nu å jag har inte hjärtat i halsgropen så ofta längre....ytterst sällan faktiskt =)

Näsan täppt o jag mår skit!!! Alvedon o nässpray är det som gäller o hoppas verkligen att de tar emot mig på Vårdcentralen imorron. Trött är jag oxå - å tror jag har feber, men vill inte ta den. Har ändå inte tid att ligga i sängen o kurera mig!

Har ringt til Ronjas uppfödare o frågat vad de gör i helgen, om vi kunde komma på besök. Hon skulle prata med sin gubbe å återkomma. Ja de är trevliga - å det var inte vad jag trodde den där dagen i vintras när vi var där första gången (i ett helt annat ärende) att det skulle bli en Ronja köpt =)

Nu är det sänggående som gäller. Maken ligger redan å det är så mysigt att krypa ner till honom. Att det kunde kännas så bra efter alla dessa år. Å som vi säger så har vi umgåtts massor under dessa år dessutom - jag var arbetslös o han sjukskriven under många år....ja vissa kan man inte få nog av!!! =) När jag läste texten "Du är allt" (tror jag den heter) med Sonja Aldén så tyckte jag det stämde på oss...
Ska visa den för min man nån dag - se vad han säger!!
Go natt, sov gott & ha det tills vi ses igen!!

Regn o rusk

Sicket skitväder!!! Gått med vovvarna så nu luktar de så de är inte i samma rum som mig...Blää för blöta hundar. Det regnar o blåser för fullt ute ....vill absolut inte ut i detta väder.

Ja dagen ska tillbringas på skolan -  först en tvåtimmars föreläsning i...ja försa vad det var, sen lunch en timme för att avsluta med en timme i artikelsökning. Det var det vi hade önskat att ha för två veckor sen....men kanske är bra att ha för vårt eget artikelskrivande, samt till den kommande C-uppsatsen.

Sökte praktikplatser igår o hoppas få lite napp - på nån av dem iallafall. Har pratat med min chef o får göra min praktik där jag jobbar extra, men söker mig nåt annat eftersom vi kom överens om att det var en nödlösning. Då jag är inne så pass ofta o jobbar så ger det mig inget på det viset som jag önskar....men är bättre än inget. Har ingen lust att söka jobb för våren o skjuta upp praktiken bara för att jag inte har nånstans att vara. Men hoppas det löser sig...

Har sovmorgon idag, börjar kl 10...men jag går upp samma tid ändå, kl 6. Det är mysigt att äta frukost med Andreas på morgonen. Trots att jag många gånger vill ligga kvar, så är det skönt att komma igång. Vovvarna vill ut o jag har ofta något att plugga med...
Ha det tills vi ses igen!!

Låång väg hem

Har dragit hem båten från makens jobb i kväll...att två mil kan vara så långa i 30 km/h. Jag gjorde ingenting med lastning o surrning...det var Andreas o Roger som fick hållas. Är lite piggare idag - men å andra sidan så är det nässpray o alvedon som gäller hela tiden. Andreas kommentar när han såg båten var att "den får man skämmas för". Vet inte vad han räknat med, eller hur han trodde den skulle se ut för så hemsk tycker jag inte den är...

Nu står den här hemma på gården iallafall...å nu säger maken att det är vattenskidor som ska inhandlas till sommaren. Jag har ju aldrig stått på ett par vattenskidor!!! Jaja det blir en upplevelse det med..

Städar egentligen, men det är så tråååkigt!!! Satte mig här en stund då det varit fullt upp hela eftermidagen o kvällen tills nu. Ska starta upp den andre datorn o jobba lite med skolarbete. Tråkigt att inte ha skrivprogram efter ordning på den bärbara, men då den lovade hjälpen är svårt att få så får jag väl försöka fixa det på annan väg. Datorn inskaffades ju för att underlätta skolarbetet - men hittills har det inte varit till nån hjälp alls. Bortkastade pengar?

Lite sista aktivitet innan kvällen kanske...städa färdigt golven åtminstone. Det finns hundhår ÖVERALLT  trots att jag dammsugit i helgen - å inte är det från mina hundar =)
Ha det tills vi ses igen!!

Sol iallafall

Började morgonen med bra humör...var i tid o allt kändes ok!
Men varför ska en sån känsla få stanna? Kommer ut till en bil som är stendöd. Eller ja där ljög jag...den lät o startade, men dog direkt...om o om igen. Bara att ringa till min samåkningspartner o fråga snällt om hon kunde ta med mig. Vi skulle inte samåka idag då jag skulle ha gruppat nu på eftermiddan (o inte hon). Så på föreläsningen har jag varit iallfall.

Nu när jag kom hem, gick jag till bilen o efter mycket om o men så startar den! Irriterad!!!!!

Men ska inte gnälla för solen lyser idag - vilket jag längtat efter. Solen sken igår, men då åkte vi ju iväg o efter vägen försvann solen o snökaoset kom istället, å det gråa, trista vädret. Ska gå en sväng med vovvarna för det var väldigt skönt ute, trots att det inte är så många grader men solen värmer skönt.

Ha det tills vi ses igen!!

Båtägare

Hahahaha....måste vara dagens skämt!! Men så är faktum iallafall. Vi var o köpte en båt igår - hela dan tog det. Det är en liten skutt, ingen man kan sova i men den har motor =). Märke...ja jag tror de pratade om Gambler (?), men vad vet jag. Dålig var jag med sprängande huvud (näsa/bihålor), ont i halsen så det kändes som sandpapper o ett par öron som började värka. Frysa gjorde jag å var bara allmänt ur form. Inte körde jag dit - å inte hem heller. Inte hjälpte jag till å lasta...var som sagt ganska dö... Var bara med som sällskap åt min man, så han slapp köra själv. Det är inte så roligt att köra själv ca 50 mil... o vi mötte på både snökaos o halka...

Kan inte säga att jag känner mig så pigg idag heller så det är Vårdcentralen som gäller - fast ska masa mig till skolan en stund (kanske smitta ner dem lite=)). Ne det hoppas inte jag gör, men när jag ändå är hemma kan jag vara med på föreläsning o grupparbetet. Meningen var att jag skulle åkt till morfar igår, men med tanke på hur jag mådde var det både min egen o hans hälsa jag tänkte på. Jag behöver uppsöka läkare o han har precis legat på sjukhus med lunginflammation o jag vill inte ge honom några nya baciller att bli sjuk på...

Med andra ord har jag inget annat gjort knappt än att åkt bil sen sist jag skrev. Inget roligt hann jag med igår heller då vi åkte vid halv tolv o var hemma vid tio på kvällen. För dagen finns ingen planering, mer än skolan, å det är ganska skönt med tanke på hur jag mår. Vill inte bli sjuk just nu - men å andra sidan, passar det nån gång??

Kissa vovvarna är det som gäller allra först, sen en telefonbokning med Vårdcentralen. Skolan blir väl det som gäller efter det!!!
Ha det tills vi ses igen!!

Barn...

Jag sitter här o läser bloggar innan jag kryper till sängs med värkande bihålor. Det jag kom på när jag läste en sida var det här med barnens upptäckande av att ha pojk/flickvän o raggandet. Att ens barn blir så stort så det blir intresserad av det andra könet - mer än att ha till att leka med, retas med eller vad man nu gjort ihop. Tror det är en fas att gå igenom - även om internet bjuder in till andra sätt än tidigare. Det är lite intressant att ha en "partner"....

Här går mobilen varm med sms mellan varven - å då "jag inte har med att göra vem som skickar" så är det en tjej! Inget som är uttalat, men jag kan ju förstå ändå. Å det är väl så det ska vara... Nu har jag ju läst (studerat) o kommit fram till att det ligger i människans natur att ha sampel med andra..så det är helt normalt att hitta nån att vara ihop med. Fast med den sista som ska igenom pubertetsfasen så känns det skönt att det är över sen - för ibland tär det!! Å jag önskar en manual (som jag tidigare läst) ibland...nån som har en??

Haft en dust om dataspelande ikväll...ofta är det nåt som ska testas att gå över gränsen med...
Nu är det sängen som gäller för mig!!
Ha det tills vi ses igen!!

Det känns som kväll

Denna årstid är en mysårstid, när det är mörkt o man kan ha mycket ljus tända o göra mysigt. Men det känns som dagarna är så korta. Nu skymmer det redan, å snart är det mörkt. Känns inte som nån idé att sätta igång nåt, men samtidigt hade man gjort det om det var sommar o ljust!! Ville få sonen att vara aktiv med att få klart sitt rum - men att jag kan tro att ett större rum, nymålat, slår WoW..hur kan jag tro nåt sånt??? Nu har jag motat iväg honom från datorn o hoppas få till lite målning innan det är kväller.

Så mycket vettigt har inte blivit gjort idag...som jag förstod. Har satt in lite papper o eldat en del...som igår. Sen har jag haft I här på kaffe...å promenerat med vovvarna med hjälp av barnen. Blir en lat kväll...men jag måste läsa o jobba med artiklarna lite mera. Vill inte, vill inte, vill inteeee!!!!

Förstod att dagen kunde försvinna utan att göra nåt vettigt. Är tråkigt när det blir så - men det är ju jag som styr!!
Har dammsugit...att en hund kan fälla såååå mycket hår!!! Är glad att han inte bor här jämt =)
Ha det tills vi ses igen!!

Lördag

En ny, skitgrå dag har börjat. Vi har bara ätit frukost än så länge, men jag var vaken redan före sju i morse. Så nu skulle jag kunna gå o lägga mig igen =) Regnar nog inget - men det blåser nästan storm. Killarna ska med ut o gå med vovvarna nu på morgonen oxå. Det är enklast så...för mig!!

Ska greja på Andreas rum under dan o se om han kan städa lite...massa slipdammm så nu går det inte måla innan det är borttaget. Är i stort sett bara elementet kvar, men vill att han själv ska ha intresse av att hållas...å då tar det tid!

Många planer har jag, men får se vad jag hinner/orkar med. Känner den här strålande huvudvärken kommer krypande....funderade nu på morronen om det inte är mina bihålor som spökar! Har ont i det området o det kanske kan förklara en del av värken... Jag har varit helt nykter för de som undrar!!

I övrigt är det meningen att jag åker med min mamma till min morfar imorron. Det blir ju aldrig av...
Ha det tills vi ses igen!!

Barnen hemma

Ja den lugna, ensamma kvällen är snart slut...men hittills har jag inte varit själv så mycket. Först kom I - som då är mitt ex fru, eller min maken ex - ja det röriga i vår familj =). Med sig hade hon det ena barnet, som inte skulle komma idag, men det gör inget, han är välkommen. Hon åkte här för en stund sen å nu kom Andreas hem precis...så nu är det två barn, tre hundar o jag hemma. Ja det låter som en helg då det blir fullt upp...utan att egentligen göra nåt.

Imorron ska jag dammsuga, för jag måste säga att trots att jag tycker våra hundar fäller mycket dammråttor (deras päls samlar sig som dammråttor i hörnen) så är det inget mot syrrans hund. Det är ju hundhår överallt - å han har ju bara varit här sen cirka halv tre....hur kommer det att se ut på söndag?!

Fast jag ska börja med att hålla mig till kvällen som nu ska bestå av en kvällspromenad. Jag ska lura med mig barnen ut o gå med vovvarna. Hittills har jag fått gå själv med alla tre å det går - men inte så bra. Nu är vi ju tre hemma så då kan vi ta varsin =). Hoppas bara inte det regnar för då muttrar de väl. Efter det är det sängen med nån bra film hoppas jag.

Några kort blev det inte...men det ska bli det - NÅN GÅNG!!! Ja jag är inte såååå snabb mellan varven!!
Ha det tills vi syns igen!!

En annorlunda fredagkväll

Jaha här sitter jag med tre vovvar, datorn o tv:n som sällskap. Maken beger sig snart ut på vift å inga barn vill vara hemma med mig =P Vad ska jag ta mig för då? Hållt på med alla dessa papper HELA dan! Men ser ett slut å känner mig såååå nöjd.

Ja får väl se om nån vill göra mig sällskap sen, Andreas kanske kommer hem - han har inget sagt om att sova över hos kompis, men man vet aldrig =)  Annars gör det mig inget...har inget behov av att vara social just idag. Blir jag själv så kanske jag kan sätta mig vid den andra datorn o lägga in lite kort här. Finns ju inte ett enda....

Har absolut inga planer vare sig för kvällen eller morgondagen. Känns skönt, men Roger är inte hemma förrän i morgon så det kanske blir långtråkigt...tycker inte om att vara utan honom - ÄLSKAR HONOM!!!
Ha det tills vi ses igen!!

Papper

Dessa papper har jag överallt!! Nog för att jag kan slarva med att ta reda på papper en månad eller två...eller lite längre - men det här! Har kollat o jag har knappt tagit reda på ett papper på över ett år..."viktiga" papper såsom försäkringar, lån avtal osv.. Men det blir fint när det är färdigt (pust) nångång =) Just nu känns det bara jobbigt....kaminen går varm då jag eldar upp det som inte behöver sparas, men som jag inte vill ska ses av andra....eller komma på villovägar på nåt vis.

Optimist som jag var så trodde jag att jag skulle vara klar nu...men icke sa nicke! Men vädret ute bjuder inte in till något positivt så jag kan lika gärna sitta med mina högar o sortera.... Hur kan vädret vara så grått??? Varje dag dessutom... Nu hällregnar det, IGEN - lagom när vovvarna torkat är det bara att släpa ut dem o bli blöta igen...å jag oxå! Gummistövlar skulle behövas inhandlas om detta ska hålla i sig.

Läst har jag inget gjort...men det försvinner inte utan det blir kanske nu på eftermiddan när jag gett upp sorterandet. Skulle behöva få undan lite av den målning jag har att göra....är aktiv med det lite för ojämt för att jag ska se ett slut.
Nu ska jag iallafall äta innan magen skriker för mycket.
Ha det tills vi ses igen!!

Helgen kommer

Jaha nu är veckan slut o helgen kommer.... Men vart tog veckan vägen?? Känns som tidigare sagt att tiden bara springer iväg.

Känner mig piggare idag, även om jag är otroligt trött! Huvudvärken är kvar, men inte på långa vägar så jobbig som igår. Hoppas verkligen inte jag får den förkylningen som Andreas har, det är en riktigt ilsken en som sitter på alla ställen den kan.

Jag har pluggande att göra idag, sen har jag en jättehög med papper att ta reda på då jag spritt ut dem på golvet i ett av barnens rum (Robins). Ja dagen lär ta slut - hoppas bara jag känner att jag hinner nåt vettigt med...gärna nåt roligt oxå =)

Jo måste ringa om praktik, dagarna de bara går o inte tänker jag som praktikhandläggaren " det är ju två månader o gott om tid att fixa", för julen kommer med alla dess helgdagar o innan dess vill jag vara klar! Menmen bara att ligga i...

Kvällen verkar bli ensam, alla ska bort på sitt. Jag har lite svårare att åka iväg då jag är hundvakt. Är inte så pigg på att lämna dem själva för då finns det risk för slagsmål. De har slagits förr - vår gamla hanne o syrrans hanne. De vill nog gärna göra upp om rangplats, men det vill inte jag!!!!! De är för ojämt stora o starka, o våran skrutthund vill inte förstå när han förlorar...det har han aldrig accepterat under alla år han bott här. Fast måste jag åka bort är det ju bara att kasta in syrrans hund hos henne, de bor ju faktiskt i samma lilla byhåla....men det löser sig alltid! Har ändå inga tankar på att åka bort....

Ha det tills vi ses igen!!

Vart tog dagen vägen?

Lat, lat, lat - ja så känner jag att jag varit idag!!!! Känns inte som nåt blivit uträttat, men det har det - jag vet det! Har läst en av artiklarna, veckohandlat, pratat praktikplats bland annat....Inte varit på hugget idag, men har försökt göra vettiga saker. Inget roligt har hänt under dagen, å inget spännande lär hända under kvällen. Roger jobbar kvar så han ser jag väl inte förrän om några timmar.

Ska vara hundvakt i helgen till Jennys hund...Spännande!! Eller vad man nu ska säga...tre hundar här hemma blir full fart o Roger ska inte vara hemma. Jaja det löser sig det med. Jag slår väl ihjäl nån av dem om de bråkar..hahaha! Fast jag hoppas min syster inte gett sin hund...ja vad han nu äter o skiter av. Jag vill inte ha massa hundskit överallt - det kan de hållas med hemma hos dem =)

Ne lite vettigt att göra, har ju jagat Andreas med att göra nåt vettigt - ska väl föregå med gott exempel =)
Ha det tills vi ses igen!!

Praktik

När vi började i höstas så fick vi en genomgång av den kommande praktiken, som är hela nästa termin =). Vi fick klart för oss att ingen fick söka på egen hand, utan allt skulle skötas genom praktikhandläggaren. Under tiden har då detta ändrats o några av oss har fått "tilldelat" att fixa egen praktik, varav jag är en av dem. När hon såg att jag ville vara runt omkring här så svarade hon "där nere har jag inga praktikplatser". Kändes som jag bor väldans långt från Örebro kommun!!!

Så nu sitter jag här o försöker hitta mig en praktikplats. Det är svårt, men i "min" kommun var det ingen som var placerad så det var helt "öppet" vad jag ville välja. Men även om jag vill ha ett visst ställe, är det ju inte självklart att de vill ha mig (en praktikant). Inte är det lätt för det finns många ställen jag vill vara på, å veta mer om...det handlar ju om min framtid. Nu är det möjligt att få praktiska erfarenheter för det kommnade arbetslivet..."åhh herrgud" känns det som! Efter vår praktik är det en C-uppsats som ska skrivas - sen är vi färdiga!! I allafall med studierna.....för att bli socialpedagog åtminstone =)

Rastlös är jag, ont i huvudet å känner mig överkörd av tåget....en jobbig kombination! Försökte sova, men det gick inte....kom inte till ro! Bara att ta tag i allt som måste/behöver göras....inga roliga saker att se fram emot.
Ha det tills vi ses igen!!

Sjuk?

Somnade tidigt igår då jag var helt slut o huvudet värkte så jag trodde det skulle sprängas. Tog en huvudvärkstablett, gick o la mig o sov som en stock tills imorse. Nu borde jag var pigg, men icke!! Andreas har ju varit sjuk med feber några dar o har nu börjat utveckla en ilsken förkylning.... Å jag har säkert fått det. Har haft nåt i kroppen sen då det var meningen att jag skulle till Norge, då hade jag feber o näsan var täppt varje morgon, men som sen släppte. Efter det har jag inte känt mig riktigt på hugget, men vill inte bli sjuk nu!!

Andreas ville gå till skolan idag. Febern är inte helt borta, men jag sa att det var ok att prova. Det är väl tråkigt att bara ligga hemma o som igår fick han var själv hela dan oxå... Ja det märks om han kommer hem sen eller om jag får hämta honom.

Jag ska gå en sväng med vovvarna sen ska jag faktiskt lägga mig en stund. Började dagen med värktablett, men kan inte säga att jag känner någon skillnad just nu.

Ha det tills vi ses igen!!

Trött, trött

Åkte tidigt i morse å kom hem när det blivit mörkt. Vad tråkig denna årstid är... Å framför allt blir jag så trött av att det är mörkt o grått hela tiden.... Lite sol skulle inte skada.

Har tillbringat hela dan med skolarbete, förmiddagen var det grupparbete o eftermiddagen var det datasalen med workshop. Ja inte är det lätt, men det klarnar lite om denna statistik. Å lagom när det känns greppbart, så är det dax at ta tag i nästa så det blir rörigt igen! Känns inte riktigt som att jag kan så mycket så det är tentadax - men det är det iallafall (den 2 december).

Nu har vi ätit o jag kan slappna av. Andreas är hos sin pappa - kan vara skönt att få lite miljöombyte när han varit sjuk i några dar - o jag å Roger sitter framför tv:n o slappar. Orkar inte göra nåt alls just nu....dagen är ändå snart slut så det känns inte som nån idé att påbörja nåt nu.

Ha det tills vi ses igen!!

Planera?

Sitter å latar mig framför datorn o läser de bloggar jag brukar....
Fösöker få till en ny planerad resa till Norge, men nu tar dagarna slut - min syster ska inte bo kvar utan ut å resa igen! Ja snabb är jag ju inte känd för att vara, men nu behöver jag få till en resa om jag ska se vad det är för ett ställe som ändock hållt min syster kvar i över ett år. Det tråkiga är att jag får ta ledigt för Andreas denna gång, för han blir inte ledig nu förrän till jul å då är inte min syster kvar...

Annars har jag bara blivit mer frustrerad över att jag inte hittat några vettiga artiklar fast jag lagt ner så mycket tid på det. Menmen inget att göra åt!!

Är jätte, jättetrött å ska gå o lägga mig fast klockan inte är så mycket. Är ofta trött å då är det skönt att sova. Blir så lätt på dåligt humör annars....
Så go natt på er å ha det tills nästa gång vi ses!!

Lat dag!

Något annat kan jag inte säga... Kom inte igång på morgonen o med detta gråtrista väder kom jag inte riktigt igång på hela dan. Andreas kom inte upp förrän vid 11, fast han hade varit vaken längre - kikat på film o myst på morgonen.

Försökt leta efter vetenskapliga artiklar, men det går inte...Vi skulle träffas imorgon bitti igruppen då får vi se om vi kommer nånstans. Känns skönt om vi kom igång, för om några veckor har vi en hemtenta att göra å sen kommer jul o nyår o då vill jag helst inte hållas med skolarbete.

Tog mig i kragen o skulle lägga över det vi har i videokameran till datorn idag, varav jag får till svar under installationen att skivan o kameran inte hör ihop. La ner installationsförsöket men hoppas innerligt att det inte ska krångla nu. Vi har ju spelat in under hela året, men jag har fört över nåt till datorn. Ville skicka iväg lite till andra....menmen de får vänta lite längre!!

Ska ta mig ikragen med sovrummet en stund, ingen storstädning men en större städning. Det blir så mycket hundhår, damm å allt möjligt i vinklar o vrår. Sen har vi en jättehög o bred golvlist - som bäddat för att samla dam på...=)

Ha det tills vi ses igen!!

Liten sovmorgon

En ny strålande, grå dag?! Ja detta väder går mig på nerverna...grått, grått, grått!! Vill ha sol o ljust...
Fick sova lite längre på morgonen då Andreas är hemma idag. Jag tyckte att när han hade 39,2 i feber sent igår eftermiddag - med Alvedon i kroppen - var det ingen mening att gå upp nu på morgonen för att kolla hur det är med honom idag.

Fast om jag fick sova så länge är en diskussionssak. Vaknade vid 4 i morse, klarvaken! Låg till efter 6 nån gång innan jag somnade om, sen blev jag väckt ca 7.45 av en kräkande hund. Är inte riktigt en sån morgon jag drömmer om....=)

Nu har jag varit ute med vovvarna, så de har kommit in lagom leriga o blöta. Skitväder!!! Städade bland det sista jag gjorde igår, dammsög o torka golvet iallafall, men det syns inte nu. Torkar golvet minst två gånger i veckan o vattnet är lka svart varje gång!! Nackdelen med hundar....men jag älskar dem!!

Dagen lär bli lugn. Brukar inte hållas på samma sätt när Andreas är hemma...men det är sökning av vetenskapliga artiklar som gäller å det gör jag vid datorn, så då kan jag sitta med honom i soffan.
Ha det tills vi ses igen!!

Sjukt barn

Föreläsningen var tung, men visst var det en del som lossnade. Kändes lite mer greppbart efteråt, men "poletten har inte trillat ner" trots att det var det föreläsaren trodde det hade gjort på oss...å säkert på några - men inte mig.

När jag åkte hem fick jag hämta Andreas då han var dålig. Han var inte på hugget imorse, men tyckte han skulle gå till skolan o se hur det funkade. Han ser ganska stendöd ut här bredvid i soffan nu...

Jag ska plugga lite statistik o leta artiklar till vårt arbete... Vi fick reda på våra grupper idag o jag blev i samma grupp som två andra. Vi blev 8 grupper, å med 18 st i klassen så blev det två grupper med tre i å de andra grupperna blev det bara två i. En förberedelse inför C-uppsatsen som inte skrivs i större grupper.

Ont i huvudet å trött, så jag sover nog gott till natten o somnar tidigt.
Ha det tills vi ses igen!!

Statistik

Jaha det är bara att ta itu med denna nya dag. Sovit jättedåligt inatt så jag är trött o ur form... Å så ska vi hålla på med statistik hela förmiddagen, sicket skit!!! Menmen bara att försöka göra det bästa av situationen.

Har varit ute med vovvarna, så nu är det bara jag som ska bli färdig oxå. Tänkte först lägga mig en halvtimme, men tror inte jag kommer upp sen så jag försöker hålla mig vaken istället.

Dagen har inget roligt att komma med, så det heller inget att se fram emot.
Ha det tills vi ses igen!!

Proppmätt

Nu är vi lagom hemkomna efter att ätit mongolisk buffé på Kinamuren. Gott, gott, men man äter för mycket när det är buffé...såååå proppmätt nu - o glad å nöjd!!! Det var en trevlig matstund.... Totalt blev vi 7 som åt - ja det blir så med 4 egna barn o en respektive (till tjejen), den andre respektive (till äldsta sonen) kunde inte följa med. På sikt kommer väl alla 4 ha nån respektive, å kanske barn, så klungan som träffas kommer inte att bli mindre med tiden...

Kvällen bli lugn...jag orkar inte flytta på mig just nu. Men det är bara attt förbereda för en skoldag imorgon - föreläsning mellan 9 - 12. Samåker imorgon å det är skönt! Både med att det blir billigare, men framför allt att det är trevligare att ha nån att prata med. Jag har ju "bara" 8 mil tur o retur, men tjejen jag åker med har 18 mil...det är långt att bara sitta o köra.

Nu är det en myskväll med maken som hägrar....måste ju avsluta kvällen bra när hela dan varit trevlig!!
Ha det tills vi ses igen!!

Bröllopsdag

Förklarade för Roger att alla bröllopsdagar heter något o att det är gammal tradition att mannen ger sin hustru något i just det materialet. Det hade han inte hört förr, utan sa att jag hade ju fått en bokhylla. Förklarade igen att trä var det efter 5 år, varav jag får till svar "ja men jag är ju bara före min tid". Denna gång var det bomull som skulle firas...jaja se karlar!! Iallafall min..

Vi ska ta med oss alla barn o ut å äta mat. Slår ihop farsdags firandet o bröllopsdagen. Är egentligen inte så mycket att fira nåt av det, men kanske en trevlig tradition att göra nåt. Bröllopsdagen ska ju vara en påminnelse om varför man gift sig - min tanke var att det vet jag inte. Varför gifter man sig efter nästan 10 år ihop...inte kan jag säga att det blir nån skillnad o inte gjorde vi det för att vi var "nyförälskade o pluttisnuttiga" iallafall. Lovat att älska varandra i nöd o lust hade vi redan gjort - i o för sig inte fomellt, så det är väl det då.

Ne jag älskar min make så det är inget sånt o vill bli gammal o grå med honom - fast han är ju snart redan där =). Måste narras med honom lite om åldern, han är ju ändå 10 år äldre än mig!!

Dagen har varit trevlig å hoppas kvällen blir ännu trevligare med vår familj!!
Ha det tills vi ses igen!!

IKEA

Vi har haft en flitig dag. Den senare delen av eftermiddagen tillbringades till att inhandla en bokhylla, vilket till slut resulterade i IKEA. Det finns mycket bra saker där - men det är ju en upplevelse att sätta ihop saker därifrån!! Passformen är ju inte riktigt som den ska alla gånger...vilket även var idag. Lite tråkigt, men sånt man får räkna med.

Vi är mycket nöjda med vår nya bokhylla o vi tycker den passar in i möblemanget i sovrummet. Modellen heter Markör o vi valde vitrinmodellen. Det är så tråkigt med öppna hyllor med tanke på dammsamlingar som gärna blir där.

Nu har jag ställt in det som ska vara där, å tänker ta kväller. Har varit seg hela dan, men tror det är vädret. Har nåt skit i kroppen som kom för två veckor sen å ännu inte försvunnit. Önskar att det antingen bryter ut en förkylning - eller bara försvinner.

Sov gott allesammans, å ha det tills vi ses igen!!

Grå dag

Liksom många andra dagar är denna dag väldigt grå o kulen. Det är inte särskilt kallt, men fruktansvärt rått ute. Vi har gått en promenad i elljusspåret på morgonen, för att direkt efter åka till ett par bekanta som har både hundar o hästar, å även katter av olika slag. Det är bra social träning för Ronja som denna gång inte var helt skräckslagen iallafall.

Kändes sååå skönt att veta att det bara var lördag - vad lång helgen blev på den extra dan vi fick igår. Lite har vi fått uträttat, å mer ska det bli. Inte för att sysslor har den största betydelsen, men det är skönt att bli av med sånt som måste göras förr eller senare.

Ha det tills vi ses igen!!!

Rallybrudar

Filmen är helt klart en sevärd film. Den lockade till många skratt - även hos min käre make. Känns bra när man går på bio o man känner sig nöjd efteråt. För det är ju fasligt dyrt, å det är tråkigt att kastat bort dem på något dåligt.

Haft en kanondag med Roger, känns ännu bättre att det bara är fredag än så länge så vi har två dar till att umgås. Alltid trevligt att umgås med min man - eller nu ljög jag litegrann, för alltid är inte rätt ord, men oftast stämmer bra =)

Se om vi hinner träna Ronja på att vara social imorgon. Skulle viljat det idag, men dagen bara sprang iväg o det kändes inte som jag hann med - VÄRRE än vanligt!! Men som sagt så har vi hela helgen på oss att uträtta lite bra saker på....

Blev erbjuden att låna en väska av min syster med sexleksaker till vår bröllopsdag....Mmmm, det kanske är nåt! Det finns så mycket man inte har en aning om i den typen av saker, eller iallafall inte jag. Min syster har nog bra koll, hon har ju som sagt en hel väska...kanske för eget bruk?! Hahahah =)

Ne det är för sent på dagen för att skriva nåt vettigt här - så sov så gott för det ska jag!!
Ha det tills vi ses igen!!

Väldigt, väldigt besviken!!

Ja nu har budgivningen nått sitt sitt slut .... å som rubriken avslöjar så la inte vi det sista... Det blev för dyrt, även om det absolut är värt det på sikt - men man måste ha pengar att leva av, det går inte att ha hur höga lån som helst.

Jaja, nån gång hittar vi säkert ett hus som är ämnat för oss....för rätt pengar. Just nu hoppas jag mest att de andra inte fått lån för summan, eller att nåt annat krånglar till det sig för dem - fy för skadeglädje, men känner så just nu iallafall. Bara besviken, besviken, BESVIKEN!!!!!

Var en underbar morgon att vakna upp en fredag o känna att vi var lediga. Sovmorgon blev det inte iallafall. Vaknade när Andreas klocka ringde halv sex i morse, så vi har redan hunnit ta en mysmorgon, gått en längre promenad, bakat sockerkaka o hälsat på svärmor.

Kvällen ska tillbringas på bio - Rallybrudar ska vi se. Jag gillar gärna komedi o sånt å Roger ska ha action, så vi brukar ha svårt att enas...hoppas bara filmen är bra nu när jag "lurat" med honom på denna!

Ha det tills vi ses igen!!

Kulen dag

Har gått en längre sväng med vovvarna o Ronja tycker det är så roligt att springa o busa....försöker få igång gammelvovven - men han vill inte springa som hon vill. Han är ju ändå nästan 9 år så då får man vara lite lat =)

Har haft besök av makens ex, eller ska jag säga mitt ex's fru? Ja vi har lite krångliga familjeförhållanden - men det fungerar bra!! En trevlig kaffestund, för att prata om pluggande osv... Till slut kom vi in på en resa till Ullared. Ja det är alltid trevligt att shoppa, fast trots att det är så billigt där nere så blir det sååå dyrt när det är dax att betala - fast man kommer hem med mycket oxå! Det blir alltid en massa bra-att-ha-saker inhandlat (som sen kanske aldrig blir använda) när det är billigt!

Har inte riktigt fått något vettigt uträttat idag. Ska gå ner o måla lite av det sista i Andreas rum så han blir nedflyttningsbar alldeles strax... Jobbar på att få saker o ting färdiga - det bara drar ut på tiden med mig som "arbetare"...men det finns så mycket att göra, å roligare, så vissa saker bara hamnar efter liksom...

Kommer att ha en lugn kväll då maken inte kommer hem förrän sent - lite synd på dagen då det var tänkt att han skulle prova-på-dykt ikväll. Menmen...det får bli en annan gång! Har bestämt mat o bio på lördag, om vi kan enas om någon bra film...svårt när vi tycker om så olika filmer. Vi firar ju faktiskt bomulls-bröllopsdag på söndag.... Det var mycker skönare för ett år sen - då var vi på Teneriffa, i solen å vämen. Annat än detta tråkväder.

Ha det tills vi ses igen!!

Morgon igen

Inte blev det en sån lugn morgon. Roger skulle ta bilen till jobbet då han ska jobba kvar sen.... Just idag ville inte bilen starta så in kommer han, lagom irriterad o stressad o säger åt mig att skjutsa honom i en bil vi har ståendes här (inte våran). Mitt i frukosten, så det var bara att klä på sig, gå ut o åka iväg - fast lite lagom irriterad blev jag med för vill gärna inte krångla på morgonen. Men när vi kommer ut så hoppas våran bil igång...så jag kunde gå in igen o äta min frukost - som dock kallnat!! En väldigt märklig bil - å Roger säger att det kan vara svårt att hitta felet om den ska hålla på så här. Ja jag tror honom för själv kan jag inget om bilar.

Försöker få eld i kaminen, men det går trögt idag... Ibland tänds det direkt o vissa dar så är det nästan omöjligt att få eld.. För övrigt ska jag gå ner i tvättstugan en stund. Tvättade för fullt igår så det är bara att ta reda på nu när jag håller på. Så kan jag strunta i tvätt i alla former över helgen. Lite läsning ska jag få in oxå - MEN DET TAR EMOT!!!!

Tagit mig en morgonpromenad med vovvarna - är blött å tråkigt ute, men inte kallt. Dimmigt är det oxå ute idag igen - JAG VILL HA SOL!!!

Ha det tills vi syns igen!!

Budgivning

Som vi förväntade oss så har det lagts ett högre bud på huset äv vad vi lagt. Ja jag vet faktiskt inte om vi ska lägga ett högre eller hur vi gör... Måste komma fram till vilken summa vi vill sluta på - allt handlar ju om pengar!! Är ju inte roligt att få för mycket lån i slutänden...

Annars har dagen bestått av "arbete" i tvättstugan o en veckohandling. Inget av det är särskilt roligt - men nödvändigt!! Dagen har varit grå o tråkig...å här har det varit dimma. Ingen lust att gå ut med vovvarna eller nåt... Boken som ska läsas till kursen är bara jobbig o tjock - så den har jag ingen lust till att läsa....men håller ändå på med den. Jag MÅSTE ju!!!

Har spelat Nintendo Wii med Andreas. Bowling blev det å jag vann bägge vändorna....tänk om jag var så duktig på riktigt =) Vi kom fram till att vi kanske kan åka iväg våran familj o bowla på riktigt nån gång.....för även om jag brukar vara dålig på det så tycker jag det är kul.

Kvällen blir lugn o jag bara längtar till helgen då vi inte har nånting bestämt - mer än att fira våran bröllopsdag! Vi har nu stått ut med varandra som äkta par i ett år....fast å andra sidan gar vi stått ut med varandra i tio år så det är ingen skillnad att vara gift =)

Ha det tills vi ses igen!!

Trött familj

Ja inte för att jag är så pigg själv, men både maken o sonen var nog bland de tröttaste jag varit med om på länge... Fick mota upp sonen o maken - ja han fick gå upp av sig själv. Tycker han är så gammal så han ska klara det själv....=P

Jag hoppas på mer fart än igår, men fick undan en hel del som inte syns - tyvärr!! Men det är skönt att få sånt avklarat oxå, blir så lätt att sånt bara blir liggandes. Har en del ärenden att uträtta idag... Hoppas inte det drar ut på tiden - ska försöka mig på sånt som syns idag, annars säger Roger att jag inget gjort. Han sa faktiskt inget igår, men två dar irad då inget syns - ja då tror jag kommentaren kommer "Vad har du gjort heela dagen??"

Vovvarna är de som står på tur för att få gå en kissesväng. Ronja är full i spring, men den gamle vill bara sova o var lat på morgonen.
Ha det tills vi ses igen!!

Barn!!

Ja Andreas, sonen, kommer hem - två timmar försent... Han har missat bussen, två gånger..ja iallafall enligt honom själv. En gång kan jag köpa det - men inte två gånger i följd. Menmen nu är han hemma, även om han inte alls förstår varför han får tillsägelse om att han gjort fel..

Våran lilla vovve, Ronja, har massor med energi....som vanligt! Om man hade det...då skulle mycket bli uträttat. Hon kommer med leksaker på löpande band - hon förstår inte att vi inte vill leka....hon tror nog att det är just leksaken som inte duger.  Innan hon är färdig kan hon ha hämtat alla sina leksaker i hopp om att nån av dem "duger". Fast nu har hon börjat terrorisera den gamle vovven istället - å han blir så trött på henne.

Maken sitter o latar sig vid tv.n så jag hamnade här med, men var egentligen på väg ner i tvättstugan. Lite kläder tänkte jag ta reda på. Har manglat lakanen, men det tråkiga är kläderna - å det är så mycket av dem =(

Nån som läser här som är duktig på blommornas betydelse?? Å då menar jag inte ros=kärlek osv, eller blå=nånting, utan tigerblommans, lotusblommans o sådana blommors betydelse. De pratade om det på tv:n en gång, men jag missade det å sen efter några veckor så gick det igen på tv:n, men innan jag såg att det var en repris så hann jag inte med att anteckna då heller!!

Vi har väntat hela dan på att mäklaren skulle höra av sig - hon lovade det. Men det är väl så att ingen annan lämnat bud, som de då väntar in antar jag. Eller så är det så det är något med ägarna... Men jag vill veta NU!! Är så otålig - även om det blir ett nej, men då vet jag. Att gå ovetandes är bara jobbigt....

Ne tvättstugan var det!! Men ha det tills vi ses igen!!

Dagen grå?

Precis hela dagen har varit gråkulen...inte ens roligt att vara uppe. Huvudet har värkt o inte på humör alls idag..
Har fixat med papperena från den förra kursen, så någon tvättstuga blev det inte idag - fast å andra sidan är inte dagen slut ännu.

Det var meningen att maken skulle få dyka på fredag, som en bröllopspresent - istället för att köpa några blommor eller dyligt. Inte så romantiskt, men det var å andra sidan någor han önskat i sååå många år. Nu har de helt plötsligt ändrat dag, det blev på torsdag istället. Får kolla med maken om det är ok när han kommer från jobbet. Nog för att han är ledig på fredag, men jag vet inte vad han tycker. Orsaken att det blev ändrat var att de inte fick hyra bassängen som de ville på fredag, så orsaken anser jag är giltlig - lite tråkigt när det blir så här bara.

Annars har jag inte gjort nåt idag...hade en sån fart i morse - men när jag varit ute med vovvarna så var orken borta tror jag. Ska försöka vara lite mer aktiv senare, för på fredag hade jag tänkt ta en latardag - med sovmorgon! Sällan jag tar mig den lyxen under veckorna, även om jag ofta skulle kunna göra det - beroende på föreläsningstiderna. Men jag tycker det känns konstigt att ligga när de andra går upp, maken åker ju före 6 o sonen går upp vid 6 så det gör jag med.

Det är dags för övriga familjen att komma hem snart, men vet inte om att det är några aktiviteter ikväll. Fast jag kan ju ha missat något, eller nån har planerat utan att säga till mig =)
Ha det tills vi se igen!! 

Bilar

Ja de är ett kapitel för sig. På kvällen har vi bogserat hem den äldsta sonens bil....det är inte första gången o säkerligen inte den sista. Nu när väl våran bil fungerar så är det bara att börja om med en annan bil... Fast det är lite otäckt när det är mörkt o man blir stående efter vägen - det är inte säkert andra trafikanter ser en i mörkret.

Har pratat med mäklaren så bud är lagt, blir intressant att se vad det blir av detta. Tyvärr är intresset för stort hos andra oxå... Ja nu kan vi inte göra mera - men just nu känns det inte så hoppfullt. Beror lite på vad de andra budgivarna säger samt vad ägarna själva tycker. Det är bara att fortsätta hålla tummarna!!

Morgondagen ska tillbringas i tvättstugan - det mesta är rent men nästan inget har jag tagit reda på....slarver som jag är! Sen får jag läsa i den bok som verkligen tar mig emot - om statistiska verktyg, eller vad den nu hette.. Veckan är allt räddad fast det inte är några föreläsningar...med saker att göra vare sig jag vill göra dem eller inte!

Mys med maken står iallafall på tur...det är alltid trevligt =)
Ha det tills vi ses igen!! 

Massage...

Åhhh det är så skönt att få en ompyssling av en riktig massör. Har varit iväg på eftermiddagen å haft den lyxen... Hade inte så många ömma punkter som jag brukar - så det är ju positivt!! Men nog känns det...å hon hittar alltid något ställe som det gör VÄLDANS ont på...

Annars har jag o sonen handlat - skor, grejer till hans rum å Game-card (det absolut viktigaste om du frågar sonen!!) Ja jag fick två par skor, inte illa för att vara mig, nu har det blivit tre par skor inhandlat på bara några veckor.... =)

Ny kurs startade idag...forskning! Å som tidigare sagt så är inte det mitt område, även om kunskapen är bra att ha. Massor med faktatermer så det bara snurrade ihuvudet. Tyckte att tre timmars föreläsning inte skulle vara så farligt med introduktion - men ack vad fel jag hade... Efter halva tiden så var jag helt död i huvudet!!

Bilen lever sitt eget liv...Den startade idag o jag har åkt med den till skolan o tillbaka. Stannat o startat flera gånger utan problem - men litar på den det gör jag då verkligen inte!!

Försöker få tag på mäklaren då hon inte varit anträffbar på hela dagen. Hon provade ringa mig när jag hade massage, men vare sig innan eller efter så har hon svarat. Nu har jag lämnat meddelande genom växeln till henne så se om hon ringer upp....vill ju veta om de accepterar budet innan allt för många lägger sig i budgivningen! Tror nämnligen det finns en risk att det drar iväg, fast å andra sidan så hörde jag på radion i morse att det är trögt på bostadsmarknaden o att det sällan blir så höga priser...hoppas det samma med detta =)

Nu är det vovvarna som gäller, de har ju varit själva hela dan. Dessa dagar är som tur är väldigt få - när de behöver vara själva en längre stund....
Ha det tills vi ses igen!!

Spännande....

Eller ja, jag vet inte vad jag ska kalla det! Ska ut o provstarta bilen nu när jag går med vovvarna, så jag ser att den hoppar igång. Kan inte säga att jag litar på den då den "bara startade", utan att de gjorde nåt med den.....

Är inte lika kallt idag, men ännu ser det ut att bli lika gråkulet som förra veckan. Det var skönt att se solen under helgen iallafall, även om det blir kallt när det är vinterväder....=)

Veckan bjuder inte till några roliga händelser, förutom att vi ska ge oss in i budgivning på huset. Det blir intressant att se hur det går. Maken säger att det är för bra för att gå vår väg....å så kanske det är - den som väntar får se!!

Nu är det vovvepromenad o provstartning som gäller - håll tummarna!
Ha det tills vi ses igen!!

Tittat på huset

Hela dan har gått o jag har inte gjort något vettigt tycker jag. Vi har städat i sovrummmet o vardagsrummet, inte riktigt det man gör en söndag men det kändes skönt att få lite ordning. Har en hel del kvar - men nu ser det ut som rum iallafall o inte bara som förvaringsplats.

Vi var även iväg o tittade på huset, visade det för barnen - de flesta av dem iallafall (tre av fyra), så de vet vad vi pratar om. Fast det kom dit fler intressenter medan vi var där, tyvärr!! Vi lämnar bud till mäklaren imorgon så får vi se vad som blir sagt efter det. Vi får hålla tummarna för vår tur!!

Maken bättre i ryggen - vilket är skönt för alla parter. Sen hoppade bilen igång, mer eller mindre bara sådär!! Den har inte fungerat på hela helgen, men helt plötsligt så startade den. Maken skulle få lite hjälp o när de skulle ut o kolla så behövdes det inte längre...mycket märkligt! Vi har använt bilen en liten sväng precis o den startar som om den inte gjort annat.

Hade tänkt flytta ner grejer i sonens rum, men han har inte haft så stort intresse av det så jag struntade i det. Nu är det mesta målat så det är bara lite smågrejer kvar, å elementet förstås. Jaja, det blir väl i veckan istället!!

Ja nu när jag har bil ska jag uträtta en del ärenden imorgon. Vi har ju inte kunnat göra nåt de senaste dagarna.
En lugn kväll med familjen blir det....sen är det nya tag på ny kurs imorgon. Har faktiskt börjat läsa kurslitteraturen, men det är inte ett ämne som intresserar mig - kunskapsproduktion!!
Ha det tills vi ses igen!!

Fin vinterdag

Det är vad man kan kalla dagen. Sol, klarblå himmel, minusgrader o lite snö på marken. Maken fick ge sig ut på jouren vid 6 i morse för att sanda. Han hade tur att bli hämtad, å om det gick bra vet jag inte men han utförde sitt jobb iallafall. Han har inte lika ont som igår, men har gett honom ordentligt med medicin...så värken borde ge sig lite.

Syrran har hunnit vara här på kaffe på förmiddagen, å de kommer tillbaka till kvällen o äter lite mat å umgås lite. Det var en evighet sen vi gjorde...tiden bara springer iväg o man hinner inte umgås som man önskar - inte jag iallafall!!

Har satt killarna i arbete, att diska. Tycker inte maken ska behöva göra det, å lata som vi är så har vi inte köpt nån ny diskmaskin sen den gamla gick sönder. Men de verkar ha roligt i köket, blir lite för mycket lek o trams - men disken blir ren å det är huvudsaken!

Eldar för fullt så det är varmt så man storknar i vissa rum. Har ju bergsvärme igrunden, men det blir så mysigt när man eldar kamin tycker jag, både värmen o stämningen blir trevligare med en eld som sprakar.

Lovat att gå ner i sonens rum o greja när den andre åker på match. Måla lite så kan vi börja flytta grejer i morgon.
Bilen startar fortfarande inte, så billösa är vi hela helgen - lite tråkigt en dag som idag då vi brukar åka till kyrkogården...men får se om vi lånar bil eller struntar i det. Får tända ett ljus här hemma annars o tänka på våra döda.

Nu är det dags att sätta lite fart igen,
Ha det tills vi hörs igen!!

Camilla

mitt liv & tankar med en familj som innehåller barn, hundar & en motortokig make!

RSS 2.0