Allt å inget...

Borde verkligen plugga, borde verkligen det...men saknar totalt motivationen till det!! Inte för att jag ligger efter, absolut inte, utan enbart för att få saker klara å slippa göra nåe med det!!
 
Dagarna går i en rasande fart o de tar slut fortare än man kan ana, usch!! Nu äre redan mitten av oktober o det börjar dra ihop sig för vinter å snö. Ja det blir intressant å se om det blir nån snö eller om vintern blir lika dålig som sommaren. Hade önskat åka till solen under julhelgerna, men ack vad dyrt det är då...så vi får nog ta det en annan gång. Hade ju tänkt komma till Sälen i år (eller ja i början av nästa år) då inga cystor ställer till det med smärtor, men vi får se. Än är ingen stuga bokad...
 
I helgen som var påbörjades det att bygga en stenmur, glada amatörer som vi är :) Slet hela dan o det bidde en grund å på sina ställen så högt som vi tänkt att det ska bli när det är klart. Inte lätt det där att pussla ihop stenar av olika storlekar å former så det ligger stabilt. Elda gjorde vi med, med familjens pyroman :) Han var den ende som fick fyr på det hela å trots att det inte blev någon större brasa så brann det i många, många timmar!
 
Strax innan mörkret åkte vi å hämtade grabbarnas bilar som ska stå i vårt uthus över vintern. Med begränsad nykterhet så fick vi som skulle iväg packa in oss i A:s traktor, en syn för gudarna haha.. Väl på plats så funkade ingen av bilarna till att börja med, men till slut fick vi igång den ena å beslutade att bogsera den andre med den som startat. Ja hur tänkte vi?!?! Egentligen borde vi insett hur tokigt det var :) Men sagt å gjort så startade vi bogseringen, fast det är ju uppförsbacke å bilar är ganska tunga... Så ganska snart var det bara att inse att vi stod still, det slirade bara å vi kom ingenstans! De två grabbar som satt i A:s traktor hoppar ur å ska hjälpa till, bara det att handbromsen på traktorn är skitdålig (upptäckte det just då) så den börjar rulla baklänges... Efter dryga timmen efterlyste maken oss å undrade vad vi hölls med, vi skulle ju bara åka några hundra meter (på sin höjd en kilometer) å hämta två bilar! Efter mycke trassel å krångel kunde vi iallafall på fart på första ekipaget så det drog vi på plats, sen var det bara att åka o försöka få upp A ur diket där traktorn hamnat. När vi åter var "hemma" satt vi vid elden o grillade korv, berättade våra historier om bilfärden o skrattade massor :) Absolut en kväll att minnas, å även dagen var otroligt trevlig! Killarna var kanon...hade dock varit trevligt om alla känt sig manade att komma o hjälpa till, men det blir fler gånger :)
 
Nu äre bara resten kvar, haha... Ne men snart ska vi påbörja inomhus. Hallen står på tur, men vi måste få färdigt ytterdörren först å sen stenpartiet med dess blommor å pallkragen ska ner så jag kan plantera min inflyttningspresent - jordgubbsplantor. Dessa är dock redan påbörjade av rådjuren att ätas upp så jag lär ha nät över. Livet på landet är underbart :)

Sjukdomar

I söndagskväll somnade en bekant till oss in efter att varit sjuk en längre tid i cancer. Känner att jag kräks på sjukdomen, men som syster svarade på FB - det finns inget gott med någon sjukdom - å det stämmer, men det är vanligtvis den sjukdom man har kontakt med på nåe vis som man oftast tänker på när det blir nåe. Det är så många i min omgivning som under åren gått bort i cancer, förvisso har även en del klarat sig igenom sjukdomen å en del kämpar fortfarande (å sen alla jag inte känner), men jag finner inget positivt med det hela!!
 
Livet går vidare å en annan dag är en bättre dag men inte idag...

Trogna :)

Har en liten trogen skara som går in o läser det som inte finns :) Några vet jag vilka det är, men annars har jag ingen aning...men kan givetvis gissa mig till vilka det är!!
 
Livet går vidare...i en rasande fart!! Varje dag är en ny välkommen dag, men den tar slut så fort o jag har inte hunnit med det jag tänkt. Kan inte säga att jag är tidsoptimist, men det kommer alltid in nåe annat som måste fixas "akut"...
 
Idag har jag tagit det lugnt, en besökens dag :) Tog mig i kragen o hälsade på Sandra, tänk att det behövs lite taggtråd för att man ska få till en träff, haha :) Sen direkt hem å träffa pappsen som kom på en snabbvisit!! Så nu är jag helt alena igen o ingen ork eller lust till nåe...
 
Vovvarna ligger utslagna o jag vet vad jag borde göra...men har ta mig tusan ingen lust!! Menmen då det är lååångt kvar av dagen så äre väl bara att ta sig för nåe...

Camilla

mitt liv & tankar med en familj som innehåller barn, hundar & en motortokig make!

RSS 2.0