I am back

Men vikket väder det var här i Sverige då!! Nog för att vi hört en hel del under veckan, men....ja jag trodde inte det var sååå mycke snö. Vi fick vänta igår på flygplatsen då planet var försenat på grund av snökaos, för att till slut få ett plan från Paris istället. Så istället för att landa 23.30, åka hem o sova o sen åka för att hämta vovvar landade vi halv fyra-fyra nån gång å så åkte vi direkt o hämtade vovvar. Så ännu har vi inte sovit, men R har arbetsdag imorron så det är ingen idé att sova på dan. Vi tjänade inget särskilt i mil, men kom fram till att om vi först åkte hem o sov å sen åkte iväg så skulle hela dan gå åt....nu kommer vi mest att vara stendöda när kvällen kommer =)

Resan då?? Jo trevlig å väldigt avkopplande då det inte fanns allt för mycke att göra å mindre bra väder, men helt klart bättre väder än här då vi gått i linne (eller åtminstone bara en tröja). Badet har varit kallt så jag har inte varit i....detta väder var det sämsta väder de haft runt jul på 35 år - är det våran tur (eller otur) att få sånt väder?!?! Men det var skönt att koppla bort pluggandet å umgås med familjen. God mat å dryck har vi kostat på oss, men så mycke annat har inte inhandlats....Så tack mor för resan =)

Nu håller R på att få fram vår gård. Lite tokigt med tanke på hans rygg, men vad gör man när barnen sviker?? Lätt att lova skotta, svårare att ställa upp... Jag ska fortsätta tvätta o packa upp. Satte mig här för att läsa igenom mailen, hoppades höra från handledaren men hon har ju inte varit snabb hittills så det kommer väl - sen!

Ha en bra dag å kör inte i diket!!

Dygnet runt

Nu måste jag säga att jag är sliten! Bara tanken av att köra 16 mil enkel resa imorron tar emot, varför kollade vi inte med Ronjas "pojkvän" om Ira fick vara där istället?? Nu när inte Ronja ska vara där...Kommer vara segt att köra så lååångt själv när jag knappt sovit denna vecka. Suttit till halv ett-ett om nätterna o upp på morronen sen. Idag var jag på bibblan halv 9, pluggade en stund o hade sen handledning. Å då stängde jag ner datorn klockan 1 i natt.

Å efter det hade jag en underbar massage, eller ja det är ju frågan om den var underbar. Till o med massören sa att det hade nog inte varit så här illa nån gång tidigare....nacken, axlarna o ryggslutet, samt rumpan - ujujuj, hon fick inte prata med mig, eller åtminstone inte förvänta sig ett svar. Ne usch vad ont det gjorde!! Men nu är det skönt, det gör inte ont när jag sitter o det känns inte helt slutkört =)

Skrivit klart det jag ska, väntar på handledarens papper om en del i arbetet som jag vill förklara...men har ingen litteratur! Inte ens hon hittade nån idag när hon letade, men hon lovade fortsätta leta...En helt annan handledning numera måste jag säga - hon är bra, ifrågasätter min tankegång, berömmer o lyfter fram olika aspekter...ja precis som en handledare ska vara. Vi har även bokat in nästa träff...ville göra det som garanti =)

Har bestämt att jag går upp med uppsatsen den 12 februari, på grund av omständigheterna som varit...Hade säkert kunnat gå upp med den på ordinarie tillfälle, men vill att det är bra, att jag ska känna mig nöjd. Som vi sa idag att det finns inte så mycke om det här ämnet, svårt att veta vilket spår som ska väljas då det inte ger så mycket ledning av att läsa tidigare forskning. Fast jag fick beröm över min öppenhet för annat trots min bakgrundserfarenhet i ämnet.

Ne nu känner jag att jag ska ge mig, klockan är "bara" 12 men som sagt det är många mil i bilen imorron..
Go Natt allihopa =)

Energisk?

Satt till halv ett ungefär inatt, kändes annorlunda att ha det tyst o lugnt, å så lyssna på allas snarkningar =) Värst var Dollar...haha!! Men hur som helst så kröp jag ner i sängen hos en varm o skön R, för frusen var jag - å det tror jag han höll med om för han frågade om jag suttit i frysen =D Medveten om att klockan skulle ringa 4½ timme senare så somnade jag gott - fast 4.21 ringde det. Kan säga att jag inte fattade nånting!! Det är bara det att egentligen ska R ha jour denna vecka men då han är delvis sjuksriven ska han inte ha den...bara det att den som ringde in personerna visste inte riktigt så det var det som lät mitt i natten. Så det var bara för R att krypa ner i sängen igen, den knappa timmen tills klockan ringde. Sen var det bara att gå upp igen....Så nattens sömn har inte blitt nåe värst!

Kan heller inte känna mig så trött, men har heller inte tid. Kroppen har en adrenalinkick utan dess like o jag hoppas den håller i sig tills fredag kväll när det är dax att sova, sen kvittar det. Har suttit o skrivit en del nu o det flyter på ganska bra tycker jag...Sitter vid kaminen o får en sån mysig värme =) Frusen med detta väder så det är skönt att sitta här, annars brukar det gärna bli lite för varmt. Vovvarna är stingsliga, Ronja vaktar nåe för de springer runt här o hon skäller mellan varven. En billig hund?? Nån??

Nu ska jag fortsätta att skriva, R vet jag inte när han kommer hem å sen åker han igen för julbord med jobbet. A han kommer väl senare men vad han ska göra sen vet ingen förrän då =)
Hoppas ni inte fryser ihjäl eller kör i diket, vintern är här nu =)

Nattarbete

När jag tänker på nattarbete så tänker jag på nån som åker till sitt jobb för att göra ett pass på natten. Jag kommer inte åka å göra nåe pass på nåe jobb, jag blir sittandes här, vid datorn, där jag suttit mest hela eftermiddan å kvällen. Måste komma vidare, måste få färdigt...När vi åker på semester på lördag kommer jag var slutkörd! Sover dåligt om nätterna då jag hela tiden tänker på uppsats, tenta, packning, vovvar, vad som måste hinnas denna vecka osv...sover inte många timmar per natt så jag tänkte att jag kan lika gärna sitta här tills jag blir riktigt trött - mer än i ryggen!! För den värker å ömmar, sitta, sitta, sitta! Försökte få till en massagetid, inte för att det egenligen finns pengar, men för att orka fortsätta sitta...men vi kunde inte sammanstråla =(

Blir en dag i hemmets tecken imorron, tycker det är onödigt att följa med R på behandling då jag ändå inte har nåe mer ärende att fixa då. A o jag tar shoppingen på torsdag istället. Så det blir billöst imorron då R tar bilen till jobbet (antar jag). Men jag behöver skriva, för på torsdag har jag handledning å så shoppingen då som tar bort tid från själva skrivandet å på fredag ska vi lämna iväg tre vovvar åt tre olika håll, varav resan med Ira kommer ta 5-6 timmar gissar jag. Å jag känner stressen komma smygandes, å det är väl därför jag inte blir trött. Men sen, när jag slappnar av...ja då kommer jag vara död!! Så jag hoppas på fint väder så vi kan ligga o sola på dagarna (å jag kan sova med gott samvete)...

Ne nu ska jag återgå till arbetet igen,
Go natt allihopa =)

Änglar finns

Jo jag har upptäckt det....Nu när Ronja börjat löpa så engagerade sig många i att försöka lösa situationen o en del hörde av sig själva, som Sandra, o erbjöd sin hjälp. Vi hade inte så många fler att fråga än de som redan varit tillfrågade, vilket resulterade i att vi funderade på att ta bort Dollar på stört för att få loss en hundvakt. Tack systra som ringde runt o fiskade efter hundvakt. Tack alla andra som jag vet har klurat o kommit med idéer, men nu har vi löst problemet. Ronja får vara hos ett par som hon känner ganska bra o har varit där många gånger =)
Känns skönt att kunna andas ut inför semstern, det är mycke att hålla reda på ändå....

Förmiddan idag, ändå tills nyligen hade jag goaste L här. Lite kinkig, men framför allt hostig, tungandad o snorig. Usch att behöva ha det så när man är en liten tjej =( Hon har hållt igång när hon varit vaken, men har sovit en del oxå - å jo hon somnade till o med när vi kikade på film =)

Ska strax bege mig ut på gatorna då jag ska plocka upp R, A möter upp oss där =) Ville att A o jag skulle ha fixat de julklappar o dyligt han ville idag, men tydligen har han inte gjort upp med syskonen än hur de ska göra - å två gånger åker ja inte så vi får väl ta det senare i veckan. R o jag fixade alla tre julklapparna igår, tror inte det var fler =) Två av barnen får inget då de är med oss på resan, en av dem har redan fått sin (vinterförvaring av bil) så det var bara ett barn kvar att köpa till. Å systras barn har jag köpt till tidigare, fast det kommer säkert bli några fler småsaker till...men tänkte faktiskt ta det när vi är iväg.

Nu är det bäst att jag sätter fart för de har pikat mig om att jag är sämst på att passa tider numera, å vad säger man när de gaddar ihop sig. Jag kan tycka att vi är lika pissdåliga allihop i denna familj...


Måååndagmorron

Å jag är stendöd!! Ira har fått för sig att hon ska sova under sängen å hon får inte så där jättebra plats så hon väcker mig. Inatt hade jag tusen tankar ihuvudet om vad som ska hinnas denna vecka, vad som ska packas samt olika teorier för mitt arbete...å förvisso en hel del annat med uppsatsen. Så när klockan var tre gav jag upp o började skriva listor om vad vi ska hinna o vad som ska packas....plugga orkade jag inte engagera mig i.

Tro på den att när klockan ringde var jag helt död å bestämde att jag skulle ta  sovmorron, men när R åkte så gick jag upp o fixade frukost (för sen tänkte jag krypa tillbaka i sängen)...bara det att sen har jag plockat o grejat o väntar nu på att vovvarna ska äta klart så vi kan ta oss en morronsväng. Kom inte i säng igen, kanske bra =) Blir jobbigt framåt eftermiddan/kvälen gissar jag å vi som ska handla o fixa idag, lite julklappar kanske?? Kör så länge jag orkar o kan ta en middagslur sen om det känns behövligt. Ska hämta R idag före 2 då det är behandlingsdag o jag ska till bibblan....

Ne nu är vovvarna färdiga så det är väl dax att dra på sig kläder =( Detta är nackdelen med vovvar....men oftast är det bra. Dollar är inte på hugget o ja, han kommer inte dela vårt liv så länge till - för hans skull!! Själv skulle jag säkert kunna ha honom kvar ett bra tag till, men det gynnar inte honom - tungt, men fakta!!
Ha en bra dag!!

Svordomar!!

Så många jag kan komma på skulle jag vilja skriva här. Den där Ronja ställer till hela våran semester med att börja löpa nu!! Nu går det ju inte, hon ska ju vara hos en hanhund över jul =( Hade hon klarat MH:t o varit röntgad så hade det inte varit nåe problem då vi ändå pratat om att para dessa två, men nu är inget sånt avklarat så detta blev bara en massa problem. Vi har ju inte så många att fråga o då vi redan fått ut de andra två vovvarna å den enda som finns kvar att fråga om hundvakt så ju med på resan....skit, skit, skit!!! Fast får vara glad att vi ändå har några dagar på oss att försöka hitta nån, för det hade varit ännu jävligare om hon börjat löpa framåt torsdag-fredag i o med att vi åker på lördag....

Annars hade vi en trevlig lördag med god mat o dryck. Skönt när man är på hemmaplan o man inte behöver fundera på hur man ska komma hem =) Barna satt nog mest vid datorn/tvn hela kvällen. A var ute en sväng, men bara dryga timmen...Nu ska jag ta itu med pluggandet igen. Känner mig lite seg, men är glad at jag inte blir bakis för då hade det varit tungt att plugga. Skulle egentligen vilja att vi hyr/lånar nån bra film o tar en filmdag med godis o bara softar, men då det drar ihop sig för våran resa så lär vi hålla farten uppe tills dess så vi får undan en del...

Måste maila min handledare oxå, då jag lovat att skicka det sista jag skrivit...
Ha en bra dag, i kylan o snön =)

Lördag

Vi var faktiskt ganska lata imorse, sov inte så länge men låg kvar ganska länge o mös...sååå skönt!! Brukar alltid vara nåe att göra på morronen så det mest är att bara gå upp, saknar våra lugna mornar =) Men idag tog vi igen det lite...Sen kom systra på besök, inte var dag man får finbesök från Norge, haha =)

Men nu är ordningen återställd o R står där ute med barna o snickrar carport. Token ville släpa med mig till Marieberg idag, men se det kan han glömma!! Åker inte när det bara är dryga veckan kvar till jul - måste vara smockat med folk där. Nu ville ju han till K-rauta/Bauhaus men, nepp vi tar det till veckan då jag fått för mig att det är lite mindre folk. R slutar ju ändå tidigt om dagarna, å ska jag åka dit så ska jag fixa de julklappar som behövs samtidigt....

Får matgäster ikväll, trevligt! Varit lite brist på umgänge nu när R varit "en sköldpadda på rygg"...Jag borde hinna lite skrivande oxå, trots att hela dan känns som det är slut (fast klockan inte ens är tre). Tror R skulle ner till sin mamma en sväng så då kan jag skriva lite. Nu MÅSTE jag ta itu med trappen, innan det blir frysgrader ute...

Så ha en underbar eftermiddag å kväll =D

Fnyfnikna??

Kanske därför statistiken fått ett uppsving idag, många som undrar om jag ska skratta eller gråta över handledningen??

Jo kan meddela allihopa att jag var nöjd, eller mer än nöjd, under vårt handledningssamtal. Hon är trevlig å det blir lite svårt att vara sur o bråka, men vi har pratat o vi har tydligen lite olika syn på hur handledningen ska gå till. Jaja, det var ett bra arbete o visst fanns det ändringar som skulle utföras, men mest så där så när hon sa nåt så tänkte jag "ja just det" eller åt det hållet, alltså självklara "fel" man gör då man blir så blind för sitt eget arbete. Så nu kör vi för fullt igen!!! Å så har vi bokat en tid nästa vecka igen, så nu rullar det på....Fast tror dock att jag väljer att gå upp i februari istället, har helgen på mig att besluta =)

Haft en väldigt trevlig lunch idag, så roligt att få skratta med tant T igen =D Saknar våra skratt från i somras....Måste få till en träff med familjerna igen å minnas sommaren som var - med pastor R o sekten, hahahaha =)

Nu ska vi åka till svärmora som håller på att flytta....
Ha en trevlig kväll =D

Fullt upp!

Jämt känns det som det är nåe, att vi aldrig kan komma i fas. Önskade vi hade en hustomte som kunde hjälpa till här hemma - saknar tiden när svärfar var frisk o kunde stå på gården när man kom hem, i full fart med att fixa nånting (som han tyckte behövdes göra). Nu ska vi göra allt själva, eller med hjälp av barnen...å visst gör vi stora projekt, det sticker jag inte under stolen med - men jag gör så gott jag kan å det gör R oxå, det är inte lätt att hållas med en rygg/nacke som säger stopp för det mesta....

Jobbade igår, vilket var väldigt trevligt! Glögg, pepparkaka o lussekatt bjöds det på (eller ja brukarna fick ju betala för sig). Mysigt var det med tända ljus o kanonstämning. Om jag gjorde rätt vet jag inte, men brukarna var väldigt nöjda o glada å det är huvudsaken =) Efter jobbet kom R å hämtade mig, så handlade vi på en gång....

Har handledning idag å det börjar kännas smått pirrigt måste jag säga. Har inte nån som helst aning om vad hon tycker. Jaja det blir stackars T som får utstå mig sen när vi lunchar =) Kan vara bra att ha en trevlig lunch att se fram emot, efter handledningen.

Då dagen kommer bestå av så mycke annat än pluggande, så blir det väl kvällens syssla....beroende på vad handledaren säger. Kanske kastar allt i soporna =(
Nu ska jag ta o göra mig iordning så är det dax att åka strax,
Ha en underbar dag allihopa!!

Möss

Möss måste var något av det äckligaste jag vet som kryper runt i ens hus. Varje höst har vi fått in en, eller två, som vi tagit...eller ja det första året vet jag inte hur många vi tog för då sprang de runt här på dagtid när barnen höll igång oxå. Men efter det lugnade det ner sig för att de sista åren har det varit nån som vi tagit påå vinden, men ingen här inne. I tisdags morse så hörde jag att det var nåe som lät å fick för mig att det var en mus, men sen var det tyst hela dagen. På kvällen lät det igen å efter vad som kändes som en evighet fick jag R att höra det oxå (nackdel med en halvdöv karl). Så vi fick leta reda på en fälla, gillrade den o gick å la oss. Ingen mus satt i fällan på morronen, men när jag sitter å skriver på min uppsats så hör jag nåe å Ronja är intresserad av nåe - då har musen kommit ut o springer över köksgolvet. Så jag flyttar fällan, men ingenting händer på heeela dan. I natt så var R upp o greja, varav det visade sig att musen satt i fällan...nu är fällan uppsatt igen, för gammalt säger att möss är i par (så nu väntar vi på nr 2 som vi inte ens har hört). Jaja, R skulle sätta upp fällor i källaren för det är ju därifrån de kommer från början...

Annars då? Min syster o goa L var här igår en snabbis på förmiddan, å på eftermiddan var vi en sväng till Ronjas "pojkvän". Hon ska ju vara där när vi åker bort så vi ville fräscha upp hennes minne lite =) Så henne bidde vi av med på torsdan o Ira ska jag lämna på fredan, försa om jag ska kolla om Dollar kan lämnas på vägen då när jag ändå åker åt det hållet. Vad konstigt det måste kännas för vovvarna att vara ifrån varann i över en vecka, det är ju ändå deras flock...

Gick bra att skriva igår, eller ja de sista dagarna. Får bara hoppas att handledaren har nåe positivt att säga om det oxå. Måste säga att jag börjar bli nervös. Hon har inte sagt nånting om mitt arbete, å det blir tungt om hon bara tycker det är skit. Vad gör jag då?? Ja då tror jag att jag lägger ner att få färdigt nu å hoppas på nya tag till nästa uppsatsvända (i maj tror jag). Men jag får vänta o se....

R gick upp på 75% idag o ska köra så fram till nyår. Så han kommer hem med halvtre-bussen...skönt för då får jag nästan hela dan för mig själv =) Saknat det lite, hahaha =D Just idag ska han på behandling så då ska jag hämta honom o sen måste vi åka förbi jobbet för han hinner inte hem emellan å jag ska jobba ikväll....å medans jag skrivt så har de ringt å meddelat att det är glöggkväll idag på jobbet. Kul att det händer nåe å så får vi väl se om jag kan sysselsätta brukarna =)

Jaha?

Gått en längre promenad, orkade inte hela elljusspåret utan vek av o gick..kanske halva? Funderade på att stanna hos syster o gosa bebis, men tänkte att hon var nog inte uppe (vaken tror jag säkert), så jag gick hem o satte mig här =)

Dax att fortsätta skriva, men nu känns det bara som jag står o stampar - skriva o chansa på att det är ok med handledaren, eller strunta i det?? Har skickat ett antal (många) med frågan om hon bara kan säga om det ser ut att vara på rätt spår, inte mera, men inget har jag hört =( Senast då jag fick ett svar av henne i måndags, svarade jag tillbaka snabbt med en undran...men har inget hört sen. Det kan vara så att det är ok o därför bryr hon sig inte om att svara, eller så kan det vara så dåligt att hon inte vill kommentera över mail....fast då kan jag ju tycka att hon kunde göra sig mödan att träffa mig. Hur jag skrivit har hon ju sett i två månaders tid, å nångång på den tiden borde hon haft tid för mig - kan man tycka!! Ska avvakta o se vad som blir sagt på fredag när jag är där, men sen väger det över starkt till att prata med kursansvarige.

Hon jag hoppats på skulle hjälpa mig, kunnig inom ämnet å som skulle återkomma har jag inget hört från. Tråkigt då jag redan känner att jag sitter i en utsatt sits. En på "jobbet" erbjöd sig att hjälpa till så gott hon kunde, å ja även om det kanske inte är riktigt rätt så känner jag ändå en viss desperation nu så allt känns som en hjälp. Hade jag vetat det här innan jag startade hade jag valt helt annorlunda. Reder jag ut det här å får uppsatsen godkänd (i januari, februari eller maj) så klarar jag väl allt sen...

Å så har jag fått reda på att jag kommit in på kurser, 2 stycken på totalt 150 %. Så jag får nog ta bort 50%:arn känner jag. Räcker med heltid! Om jag nu inte skulle få ett jobb - vilket jag allra helst önskar....

Ne nu ska jag ta tag i skrivandet...
Ha en bra dag!!

Ne, nu....

...blir jag mest ilsk, ledsen å besviken!!! Hörde av handledaren igår - BRA!!! MEN hade ju varit bra om hon haft tid för mig innan fredag (då vi nu bokat tid) eller åtminstone skickat med några kommentarer på arbetet. Jag undrar vart mina 16 timmar - SOM ÄR MIN RÄTT - till handledning tog vägen?!?! Jag har träffat henne en gång, å förvisso så tog besöket en hel timme....men sen har hon mailat mig kanske mellan 5-10 gånger å visst låter det mycke...men mailen har innehållit "har varit sjuk, återkommer" "ska på semester, återkommer" "har inte hunnit kolla i veckan å nu är det helg, återkommer"...inte nånting om arbetet, mer än att hon varit på om syftet några gånger, men samtidigt har hon själv krånglat till syftet tycker jag å det känns långt från det jag ville från början. Har ingen aning om vad hon tycker om tolkningsramen, intervjuguiden...sånt som är relevant för hela arbetet. Ne nu är jag bara ledsen, arg å besviken....vi kommer bli osams på fredag, för nu tar jag inte mera skit!! Eller skit var fel ord, mer nonchalanthet till sin uppgift är bättre, vill man inte vara handledare måste man kunna avsäga sig det redan från början tycker jag. Vilket ämne man önskar skriva om vet de ju redan innan de blir handledare....

Ne nu ska jag ta tag i dagen, får skriva lite mer på uppsatsen men just nu tar det bara emot. A har hemstudiedag så jag ska ställa upp på en intervju - om hur det var när jag var 15 år. Precis som om jag kommer ihåg alla dessa saker som det skulle frågas om....1989, vad var det för musik som var populär då?? Färger å smink?? Ja det kommer nog ta sin lilla tid det där...hahaha =)

Ha en bra dag allihopa!!

Nya tag!

Börjat med att gå drygt 3 km, i regn!! Eget val, javisst men tänkte att det passar aldrig att ta den där promenaden å nu var jag iallafall motiverad. Blir så himla lat när det inte blir några långpromenader....

Vi gick elljusspåret å det var ju frid o fröjd. Lite mörkt då lamporna inte var tända, försa varför det heter elljusspår när det är mörkt?? Hur som helst så sprang tjejerna å tyckte det var kul, sen fick jag för mig att vi skulle vika ut från spåret o gå efter järnvägen, träning för Ira. Åjo, det ville inte hon!! Antingen skulle hon gå halvmetern bakom mig, för att skutta ut i vägen när tåget kom....eller så skulle hon inte gå alls. Så nästan hela sträckan (kan det vara kilometern??) så har jag puttat henne framför mig. Antingen fick jag dra henne i kopplet - kändes inte bra - eller så fick jag försöka ha henne framför mig o försökt fått henne att gå. Vet inte vad det flög i henne för där har vi gått förut utan problem...trots tåget. Hon är ju aningens för stor att bära hela vägen....Ja alla som bodde efter vägen undrade nog, så jag får väl se om jag hör nåe om att jag är en djurplågare....tar heller det genom puttningen än att jag släpat henne med halvstryp-koppel.....Nu är vi iallfall hemma o det är skitiga, blöta hundar i köket =(

Jag ska sätta mig med uppsatsen å se om jag kommer nånstans....som vanligt!! Fast igår kom jag iallafall en bit på väg, men det känns så osäkert då jag inte vet vad handledaren tycker.

R började prata om den där Sälen-resan som vi gjort varje år. Jo det vore roligt, men förstår inte vart vi skulle få pengar till det ifrån. Tycker allt att vi ska se hur det går för honom med behandlingen, för just nu kan han iallafall inte åka nåe slalom, å sen se hur det blir med sjukskrivningen. Kanske kan åka senare i vår å inte i januari som vi gjort de senaste åren. Säsongen håller ju oftast på till fram emot april. Fast iår verkar det som alla barnen hade intresse av att följa med, så har det inte varit nån gång.....

För övrigt ska R iväg idag på behandling. Jag ska med å lämna in tidrapporter samt hämta böcker...
Ha en bra dag!!

Uppsats, uppsats hela dan

Ja det är väl det jag gör, mest hela tiden. Känner att jag är så less på detta arbete, å hoppas innerligt att handledaren hör av sig - IGEN!! Jo hon hörde av sig, där jag återigen skickat med det jag skrivit i hopp om en kommentar....när hon bara svarade att vi skulle höras o träffas nästa vecka var jag snabb o skickade ett till mail att jag önskade nån kommentar på arbetet, varav hon svarar strax innan 4 på fredan att hon återkommer nästa vecka. Hur ska jag ha en aning om hur det jag skrivit är?? Kanske blir totalsågat å då blir det ju bara att börja om...

Fredagens föreläsning tycker jag var intressant, trots att det egentligen inte framkom nåe nytt. Å visst blev det några "aha-upplevelser" för det egna skrivandet, fast på sitt sätt hade nog de svaren kommit från handledaren tidigare...om man hade haft nån sån =(

A har varit på lan hela helgen, ska hämta honom senare. Då vi skulle snickra igår på carporten med de andra barnen, har A fått snickra under veckan o det var bra för nu har vi fått upp alla takstolar - även om inte alla är fastsatta. R o jag har passat på att ha myshelg, så skönt!! Vi har hyrt filmer o slappat mycke. Inte riktigt vad jag har tid med utifrån uppsatsskrivandet, men måste försöka göra annat oxå annars blir det för slitit...på alla håll!!

Börjar dra ihop sig för vår resa å det ska bli skönt. Hade dock hoppats på att uppsatsen hade varit mer eller mindre klar då så det hade känts mera som ledighet, men får hoppas att det rullar på denna o nästkommande vecka så det känns som det blir ett ryck framåt för att bli färdigt. Pratade med några klasskamrater o nån skulle gå upp med sin uppsats trots att det inte kändes färdigt, å jovisst är det ett alternativ, men jag tror själv att jag tar sikte på den 12 februari. För allas skull....

Ne nu ska jag ta o skriva lite på uppsatsen, som var orsaken till att jag satte mig vid datorn. Ska snart hämta A om jag får liv i honom...
Ha en bra dag!!

Föreläsning

Det är precis vad vi ska ha på förmiddan idag, om opponering. Hua!! Men kan säkert vara nyttig inför kommande opponering på uppsats, å man kanske lär sig nåe för egen del i skrivningen....

Huvudet värker, halsen å kroppen likaså...undrar om det har jag har tänker bryta ut nu eller bara hålla sig så där jättejobbigt i kroppen?? Det visar sig, just nu längtar jag bara till sängen så jag tar mig en sväng med vovvarna sen tänkte jag ta tablett o krypa ner igen för att se om jag hinner få lite kraft o ork tills det är dax att bege sig mot stora staden.

R ville att jag skulle handla, både spik o julklapp...men se där sa det stopp!! Spiken köper jag, javisst inga problem...men det där med julklappar får han allt vara med på. Lite lagom tjurig blev han å menade att det som skulle inhandlas kanske var slut senare, so what?! Tiden då jag var den som ensam inhandlade julkappar är över, å jag tycker absolut att han ska masa sig iväg då det gäller hans barn......Så det blir väl en shoppingrunda snart då, med alla få julklappar som ska köpas =)

Ibland...

Vad säger man?! Får ett mail av min handledare att det är bra att jag hör av mig. Är det nåe problem i kommunikationen?? Jag har skickat flertalet mail - dels att bara fråga nåe, dels för att få nån uppfattning om det jag skriver....Å nu är det bråttom, jo just det, det är jag väääl medveten om, men vart har hon hållit hus?! Jaja får hoppas jag kan få nån kommentar på det jag skrivit så jag får nån aaaning för hittills har jag inte det blekaste hum om vad kvaliteten är på arbetet. Det kanske blir totalsågat, vem vet....

Nu ska jag umgås med världens goaste karl, elda i kaminen o prata med goaste ungen =)

Hjälp!!!

Eller är nog mest irriterad!!! Min mail skickar ut mail till alla i min kontaktlista....varför?? Fick instruktioner om hur jag skulle bli av med det FÖSTA gången det hände å jag gjorde så, men det jag då sparade var ändrat (av sig självt)! Så nu har den skickat ut mail - igen....å igen!! 3 gånger har det hänt nu....Så det kanske är nåe min svåger kan förklara?? För jag förstår ingenting =(

Nu ska jag sätta mig med uppsatsen igen, eller ja jag har inte börjat ännu idag. Tog som sagt lite sovmorron, sen uträttade jag ärenden när jag var ute med bilen å så har vovvarna fått sig en sväng samt hämtat ved. Med denna kyla är det mysigt att elda i kaminen =)

Å så ska jag skicka ett mail till min handledare, igen!!
Ha en bra dag!!

Tidig morron

Usch vad det är kallt!!!! Slog om snabbt i temperaturen så sen i tisdags kväll har det varit så här olidligt kallt. Ska det vara så här så tar jag gärna lite snö oxå, så det blir lite ljusare ute o mer julstämmning =)

Upptäckte att jag inte skrev nåt inlägg igår. Å det var inte för att jag hade fullt upp med nåe annat, utan hade mest fokus på uppsatsen. Ska maila min handledare, IGEN, idag å se om hon kan svara nån gång. Jag vet att det är min skyldighet att höra av mig till handledaren, men om jag skickar ett mail...å sen ett till....å sen ytterligare ett så utgår jag från att hon ska höra av sig då, men inte då. Känner att det på sitt vis är skönt att det bara är jag som blir lidande, men samtidigt skulle det vara skönt om vi var några stycken, för jag funderar på att vända mig till nån annan o fråga vad jag har för rättigheter o skyldigheter, samt samma sak för handledarens roll. Å då hade det varit bättre med flera så det slapp bli ord mot ord (om det nu skulle bli så). Jaja jag vet inte vad jag ska göra...

Att jobba i tisdags gick bra. Stackarn jag jobbade med fick slita lite väl mycke, men jag är ju ringrostig!! Att jobba en gång varannan månad ger inget flyt på arbetet o har ju ingen aaaning om hur det är ställt för brukarna eller olika händelser. Men vi löste det......tror jag =)

Ska få lite Internethjälp senare idag. Det har krånglar nu ett tag å så skulle jag göra nåe igår så det kanske skulle bli bättre, men istället slocknade en lampa på routern =( Tur jag har en snäll svåger....=) Fast jag har inte världens bästa syster, hahaha!! Hon gjorde smörgåstårta till sin karl när han var sugen på det (som den världens bästa fru hon är), men när jag var sugen på smörgåstårta så fick jag ingen gjord, sniket!!! Menmen, jag får gosa med världens goaste L senare, å det är inte på långa vägar samma sak som en smörgåstårta, men nån gång ska väl även jag kunna lura till mig en sån =)

Nu är det dax att gå upp. Vi tog lite sovmorron idag, eller ja A börjar 25 minuter senare än vanligt (alltid på torsdagar), men det finns ingen buss som går. Skjutsar jag honom så får han sova en helt timme till, knäppt det där när man bor så man är beroende av bussförbindelser.....

Jobb!

Snabbt går det i svängarna!! Inringd för att jobba kväll. Inte riktigt det jag känner att jag har tid med, men saknar jobbet så givetvis sa jag "javisst jobbar jag" när hon ringde. Saknar den sociala biten, för när man sitter här hemma i ensamheten o jobbar så blir men en riktig enstöring....Var på campus igår, å jag kände att jag saknade gruppandet, pratet - både vettigt o skit =) Till o med R förstod mig, kors i taket =D Men nu ska jag iväg...

Så ha en trevlig kväll!!

Tänkvärt

Hittade en text som jag tyckte var tänkvärd....

Gå inte efter utseende - det kan bedra,
Gå inte efter rikedom - den kan ta slut,
Gå efter det som gör dig glad, för det behövs bara ett leende för att göra en dålig dag bättre. De lyckligaste människorna är inte de som har det som bäst, utan de som på bästa sätt använder det som de har....

Å så var det dax att återgå till uppsatsarbetet...

Ny dag

Trött är jag å var verkligen sugen på att ligga kvar i sängen....
Dax att ta ut vovvarna en sväng, sen är det dax att arbeta med uppsatsen. Har några idéer, men saknar att inte handledaren hört av sig...om två veckor ska man säga till om man inte ska gå upp med uppsatsen å jag måste säga att som det är nu så kan jag inte göra det. Gå upp med den alltså...Har ingen aaaning om hur det jag skrivit är, då jag inte fått nån respons på nåe jag gjort - vare sig bra eler dåligt!! Hon skulle hjälpa mig på så många sätt, men sen har jag bara fått mail om att hon har mycke att göra (om jag ens får mail av henne). Hopas på att höra nåe de närmaste dagarna, men nu har jag väntat i två veckor på att få höra av henne =(

Annars försöker jag städa inför jul, samt få lite ordning i tvättstugan. Det är sån jag plockar med när jag vill pausa från uppsatsskrivandet...Nu vill vovvarna iallafall gå ut, så det får jag börja med =)

Camilla

mitt liv & tankar med en familj som innehåller barn, hundar & en motortokig make!

RSS 2.0