Snart slut!

Inte många timmar kvar på det här året å uj vad det gått snabbt! Mycke har hänt, som förvisso blivit omnämnt här i bloggen men även en hel del som inte står med här. Det har varit ett händelserikt år på både gott å ont!! Det som varit kanon är att R o jag har haft ett toppenår, vi har mött alla motgångar gemensamt...för det vet ju alla att det är inte särskilt svårt att leva i medgång :) Givetvis strider o o kivas vi, för vi är ju inte identiska, men vem sjutton gör inte det...det är skillnad att bli osams om en sak eller ha ett dåligt förhållande!!

Just nu är han o A iväg o hämtar nåe till traktorn o kikar på ett barbord. För givietvis måste han ju ha ett sånt till stolarna han fick i julklapp :) Jaja de säger ju att killar aldrig blir vuxna...haha!! Flipperspelsrummet ska städas till kvällens omgång, för då har svågern lovat att han vinner ;)

Tänkte jag den närmaste tiden skulle försöka göra en ordentlig summering av året, men det får bli när jag tycker jag har tillräckligt med tid. Sen behöver jag fundera på allt som hänt under året :)

Igår var både jag o R till optikern, inte samma förvisso men ungefär samtidigt. Då visade det sig att jag haft fel linser i ögonen, tvärtom skulle de sitta...hoppsan!! Men felet låg hos dem då de gjort fel förra gången de skickade ut, för cirka ett år sen. Men eftersom detta funkat bra så får jag nu två likadana linser, så gör det inget att de förväxlas. Skillnaden på ögonen var inte så stora...å så tog hon upp att jag närmar mig 40, att det är allas problem haha!! Men R fick läsglasögon, för övrigt var det inte så mycke fel på hans syn. Bara lite lite grann för att ha glasögon permanent så han fick välja, å då valde han givetvis att inte ha dem till mer än till läsning :)

Vi bytte även R:s mp3 spelare o nu hoppas vi att den nya funkar bättre. Han vill ju ha den för att lyssna på nåe när han åker till o från jobbet... Ja å sen tog han bort våran garderobsdörr som gått i baklås. Han fick ta hjälp av A för det var inte lätt, men nu står dörren här bredvid o R måste titta på låset, men vi får säkert fixa ett nytt...ingen vet ju hur gammalt det där låset är!!

Städning var ju det jag skulle göra, men fastnade här!! Bäst att sätta fart så inte R säger att jag är lat :)

Nästsista dagen

Snart nytt år o jag hoppas på ett bättre år som kommer än det som varit. Det har förvisso hänt många bra saker, en del otroligt bra saker som jag är väldans väldans glad över, men oxå några otroligt jobbiga saker som...ja jag vet inte hur jag ska benämna det. Onda saker kommer i tre o bara under hösten har tre dåliga saker hänt, sånt jag aldrig trodde skulle inträffa, saker som är otroligt tunga att bära på å orken o energin är snart slut. Så många tårar som jag fällt idag var det längesen jag gjorde, men jag orkar inte alltid vara stark!! Just idag vill jag bara dra täcket över huvudet o vakna en annan dag, en bättre dag...

För första gången på länge ska jag avge nyårslöften, några stycken dessutom. Några kommer jag dela med mig till andra, något kommer nog till o med att nämnas här, medan något kommer bara vara i mitt huvud att leva efter... Det kommer att ske förändringar, allt för min egen skull!!

13 år å 1 dag

Ja igår var det 13 år sen vårt liv förändrades totalt., fast just då visste vi nog inte omfattningen...eller visste, vi förstod nog inte, stack huvudet i sanden som någon skulle säga :) Ne inte riktigt, men vi förstod aldrig vad som komma skall å tur var nog det. Fast trots att det varit tungt för oss så är det inget mot vad det varit för maken...igår var det 13 år sen han krockade med bilen o livet ställdes på ända!

Jag minns morgonen som om det vore igår, idag, eller bara för nån dag sen. Irritationen över att han släpade hem sin arbetskamrat tidigt tidigt på morronen när barna låg o sov. Det var ju bara det att det var inte kollegan som var med utan R:s kusin som han traskat till lagom snurrig med bilen i diket. Hon var ju bara snäll o skjutsade hem honom...men det visste ju inte jag när jag försökte sova! Ack vad jag ångrat min känsla av ilska många gånger!!!

Hade vi vetat då vad vi vet idag så hade många saker varit annorlunda, men jag är glad att vi är där vi är idag för vi har fötterna på jorden båda två å kan se på det här som något att utkämpa tillsammans. För det har varit en kamp - mot Försäkringskassan, försäkringsbolaget, arbetsgivare, läkare...you name it!! Sen att få omgivningen att förstå, han som är så stor å stark!! Å jo det är han, men han har likväl ont i nacken o skuldran av skadan å numera även i ryggen efter alla år av smärta. Det som inte syns finns inte, allt för många resonerar så!!

Barnen har växt upp det detta, de visar vanligtvis stor förståelse för detta...men ibland när vi, eller maken, ber om hjälp är det inte alltid den kommer. Nog för att inte barnen ska lastas för föräldrars problem, men i den här familjen handlar mycket om tjänster o gentjänster...vilket i många fall grundar sig i R:s skada. Att meka bil, hållas med hemmet...det sliter, men det är sånt han tycker är roligt å läkare har sagt åt honom att han måste få en dos av allt roliga för att orka det dåliga. Han kör cross o är aktiv, vilket gör att många glömmer hans problem...men vi lever med det varje dag, något inte omgivningen ser!

Jag fick frågan för många år sen om han hade ändrats efter olyckan o jag sa då, å säger fortfarande, att det är en annan man. Det var mycket hos honom som ändrades, men jag älskar honom likväl!! Jag blev ihop med en superkarl o är det fortfarande, men långt ifrån densamme före å efter olyckan. Å man ändras med åren, men det här var mer eller mindre över en natt o så snabbt sker sällan vanliga förändringar...

Julen över

Dagarna som är den stora höjdpunkten, de man förbereder inför går fortasre än man kan ana, även i det här huset. Vi har dock firat i dagarna de tre med de flesta familjemedlemmar...till o med syster från Indien deltog en sväng på julafton via skype :) Det har varit trevligt att få ha det lugnt o mysigt med familjen...men nu är det dax för vardag igen imorron.

Till o med jag har fått några julklappar o bäst var en sortimentlåda (ja det är säkert nåe fint namn på den), den kommer fylla sin funktion bra!! R bidde väldigt nöjd över sina nya barstolar till flipperrummet :) Även mp3:n blir nog bra bara han får igång den. Teknisk som han är så har han satt A på att fixa så det går att spela på den, å framför allt finns nåe att spela upp...

När jag satt förut så hade jag massor att skriva, men nu äre som bortblåst. Jaja det var nog inge viktigt i så fall...:)
Ha en god fortsättning allihopa!!

Handling :(

Nu är det mesta av julmaten inhandlad...å att jag skriver det mesta är för att jag med all sannolikhet har glömt nåe, det bara är så :) Jag o A gick upp tidigt imorse för att dels slippa allt folk o dels för att jag har annat jag ska iväg på nu. Men med tanke på att klockan var halv nio när vi kom till affären så var det mycke folk, men inget mot var det var när vi var klara strax före tio. Men nu är del klart!!

Har nog varit tidsoptimist, men än kan jag nog hinna sånt jag tänkt innan julafton. Har en stund i eftermiddag på mig, samt kvällen...å behöver jag mer tid så har jag ju hela natten på mig haha... Imorron har jag tänkt att ta det lite lugnare, men visst en hel del behöver göras då oxå...men bara roliga saker som exempelvis godis :)

A har lagt sig igen, tror jag. Han sa att det inte var mänskligt att gå upp så tidigt, men han kom ju inte upp förrän strax efter sju så det var ju senare än en vanlig skoldag. Han är bara lite gnällig så här första dan på jullovet :) Ne men jag förstår att han vill sova så resterande dagar kommer han säkert att ta igen detta...

Vädret är kulet, men det är lite snö på marken. Undras om vi får en vit jul?? Bara att vänta o se..å gilla läget :)

Fyra dar kvar...

Snart julafton!! Ujujuj...årets högtid å jag känner mig inge förberedd, men helgen komemr att komma å det kommer säkert bli trevligt - som vanligt!! Har städat en hel del, vilket inte har så mycke med jul att göra, men skönt när det är klart. Det där med julstädning har kommit med åren (ja syster jag är gammal), för förr (jäääättegammal!!) så hade jag höststädning...ända från tiden jag bodde hemma har jag haft det, men har med åren blitt julstädning. Huvudsaken är att det blir rent nån gång :)

Imorron är det avslutning både för eleverna på skolan jag jobbar på å för A. Det verkar som om de flesta slutar imorron o det är ett välbehövligt lov som väntar alla elever. A är ganska seg att få upp på morronen så från torsdag lär jag inte se honom på förmiddagarna :) Själv ska jag vara ledig torsdag å fredag för att jobba några dagar nästa vecka o sen vara ledig till den veckan skolan drar igång igen, sååå ljuvligt!! Orken är slut på mig oxå o det jag gör nu, både hemma o på jobbet, är nog mest ett sista ryck!! Både ork, motivation o inspiration är som bortblåst...

Ska fixa lite hemma nu ikväll, de andra är ju i garaget som vanligt!! De resterande dagarna ska jag försöka få till lite julmat på, kanske lite julgodis å sen städa å tvätta det sista för att ta ledigt från sånt under julhelgen. Hmmm, tror dock att den där dammsugaren måste fram lite med dessa hårbollar :)

Kanske bäst att få nåe uträttat oxå :) Ta det lugnt, minns att jul handlar om frid å familj, inte stress å saker!!

Snart jul

Nu är det sista dagen på den här veckan å imorron börjar julveckan, å om en vecka är vi mitt i julhelgen. Känns sisådär... Jaja det är ju bara att gilla läget!!

Igår fixade vi med lite allt möjligt o avslutade med besök av familjens äldste son med flickvän, trevligt!! Lite mat o fika, å tillhörande flipperspel :) Tror nog alla hade trevligt... Hälsade på svärmor en stund på förmiddan igår. Jag måste säga att jag är alldeles för dålig att hälsa på henne, men det är alltid så mycke annat att göra - tyvärr!!

Jag ska försöka få till lite julstämning här inne idag. Det har kommit lite snö inatt så det känns iallafall som lite julaktigt ute :) Inne har jag nästan inte fått upp nåe julpynt, men får fixa det idag...har ju även lovat A att tvätta alla hans täcken o kuddar, så det lär ta sin tid!!

Behöver åka iväg o fixa de sista julklapparna, men kan inte säga att jag är så där vidare sugen. Fast bara jag kommer iväg så brukar det vara trevligt att gå i affärer o kika. A har redan fått sin julklapp, en stereo till traktorn. Fast han har slagit in alla delar för att öppna dem på julafton, knasiga unge ;)

Är trött o seg idag fast borde nog egentligen vara pigg då vi däckade tidigt igår. Däremot bidde det det desto senare i förrgår då jag skjutsade hem svågern 3.15 på morronen...kan ju bara gissa hur han mår idag :)

Planerar vår resa efter nyår då saker o ting har ändrats. Hundvakt fixad, vilket var det viktigaste...sen är det lite fler praktiska saker, men det ska bli skönt att åka iväg en sväng å bara vara :)

Arbetsskadad?

Min bästa vän i många lägen är handsprit o decinfektionsmedel. Jag är inte rädd för baciller, men man drar runt på väldans massa baciller...som man inte tänker på. På min nuvarande arbetsplats är det inget behov på det sättet som det varit på tidigare arbetsplatser...många olika miljöer har man mött på... Nu har jag städat hemma o dessutom spritat både här o där...måste vara en arbetsskada :) För innan jag jobbade som jag tidigare gjort så kan jag inte säga att behovet var lika stort som det är nu...

Det är äntligen fredag å jag ska njuta av två dagars ledighet. Hade kunnat få jobba ikväll, men jag varken vill eller har ork...jag som tidigare tagit på mig extrapass vare sig jag behövt eller ej tackar oftast nej numera...kanske håller på att bli lat, haha!! Blir säkert fler gånger som frågan kommer :)

Redan kolsvart ute o ingen av de andra i familjen är hemma än...

Busen

När jag blev moster för ganska exakt 2½ år sen så kallade jag L för fisen, fråga mig inte varför men det bidde så. Med tiden började hon lyssna till det, men å andra sidan insåg jag att hon inte skulle uppskatta sitt smeknamn när hon bidde större så nu har jag gått över till busen...fast idag kallade jag henne fröken å det var hon minsann inte, men när R kallade henne för dam så var det helt ok :) En brud med smak...eller vad man nu ska kalla det, haha...

R å A är ute i garaget, de skulle nog inte vara där så länge som det verkade...men man vet aldrig med dem!! Jag ska fortsätta städa, kändes som många saker lossnade igår när jag hölls o jag kan bocka av fler rum som är julstädade :) Ja det kanske kan bli julstämning här oxå...bara lite julsaker som ska upp!!

Vi hade planer på att åka til Göteborg i helgen, jag har ju sagt att Liseberg vill jag ju se...sen flera år tillbaka...men det bidde inte av den här gången heller. Dels så sket det sig med hundvakt å sen lovar de otroligt dåligt väder i helgen efter kusten o Göteborg har ju varit ganska utsatt sista tiden :( Det kanske är snö om jag väntar till nästa år, hoppas hoppas :)

Idag har jag dessutom skrivit på papper så jag jobbar till 15 juni nästa år som det ser ut nu :) Kändes som ett bra val o jag trivs där jag är så...ja jag är helt enkelt nöjd :)

Lucia :)

Har tittat på årets bästa luciatåg :) å det var på jobbet!! Ack vad vita klänningar, ljus, tomtedräkter å pepparkaksutstyrsel kan bli så mysiga ihop... Själv hade jag inget lucia-aktigt mer än glitter inflätat i håret, tiden imorse kändes som väldigt kort då dagens arbetspass startades tidigare än vanligt...

Nu ska jag egentligen städa, men allt annat är trevligare...i stort sett allt!! Men med dessa hundar så är det hår överallt...nog för att de fällt tidigare, men nu vet jag inte om de tänkt bli nakenhundar för det verkar inte finnas nåe stopp på fällandet :( Snart är det dessutom jul så jag måste städa, varje dag tror jag för att försöka få nån rätsida på det hela...

Igår hade vi möte på klubben, eller vi...hmmm de andra mest. Själv känns det inte som om en instruktörskurs är aktuellt så jag fortsätter att hasa efter någon av de andra, som är så flitiga att de är eller går under utbildning till instruktörer :) Men jag är självklart med o hjälper till... Efter det skyndade jag mig hem för att ta en födelsedagsfika med A:s flickvän som fyllde :) Grattis i efterskott!!!

Orsaken att jag skriver är för att önska min syster all lycka imorgon på introduktionen på nya jobbet :) Du fixar det här galant, men få för sjutton inte handsvett en gång till, inte rätt ställe att få det på... ;) Älskar dig <3

Julklappar

Det närmar sig jul o det känns som om de flesta börjar bli klara med sina julklappar. Här i huset är vi inte särskilt snabba o det är måånga julklappar kvar att inskaffa, pust!! Men en vända idag kanske kan lösa lite av problemen o sen får snällt maken offra sig nån gång den närmaste tiden på en vända av shopping :) Jag har redan fått min julklapp av maken...eller ja den är beställd av honom iallafall. Kan diskuteras om det är för min skull eller för hans, haha... Det är pinstriping-penslar o färger, nåe jag förvisso ville ha men det blir inte jag som har störst nytta av det i slutänden, han är ett litet ego min man <3

Ute är vädret strålande, men ack så kallt :( men det här är bara början, särskilt om det blir neråt -25 som förra året... Nu ska jag hoppas på att jag har samma tur som igår när jag städade o valde rätt uttag, så ingen fas gick. Idag ärdet undervåningens tur o där har jag två olika att välja på...å med min otur så blir det säkert fel jag väljer. Men då får maken var min räddare o fixa fasen :) De hålls där ute i garaget idag oxå, det går framåt o om de höll det här tempot så kunde hytten lyftas på igen i slutet av veckan o det är dax för A:s far att hjälpa till med sin kunskap. Vikken tur barna i familjen har där "pappornas" olika kunskaper blir en bred tillgång för dem :)

Såå fel...

Har lärt mig en sak idag, eller ja jag lär mig ju nya saker i stort sett varje dag, men just den här kunskapen...eller förståelsen var väldigt viktig för mig. Jag har insett varför det blivit sån kaos runtomkring mig, eller ja kaoset som blivit beroende på mina inlägg. Kruxet när jag inte vill skriva vem personen i fråga är, så som jag oftast gör är att det kan stämma in på flera personer. Ibland tar folk tydligen åt sig, kanske för att söka nåe att bli irriterad på, men annars kan det bli som jag kom underfund med idag - någon blir sårad för att personen i fråga känner sig träffad, medan jag i själva verket syftat på något helt annat men som här kan uppfattas på annat vis än det jag tänkte på. Nu bidde det rörigt, men jag hoppas att några personer förstår vad jag menar å då är det viktigaste att det är rätt peroner...

Efter min nya insikt, har jag läst igenom mina senaste inlägg o insett vad många det är som kan missuppfattas...eller ja att det är flera personer som kan känna sig träffade. Jag har fortfarande en sak att reda ut, som jag inte riktigt förstått för det enda jag kan tänka på som missuppfattats i inläggen innebär att personerna som läst det inte läst det ordentligt...att några ord inte tagits med i läsningen, men jag kanske tänker på fel ställe, jag vet inte. Hur som helst så ska jag tänka mera på hur jag skriver, för jag lär säkert skriva om samma saker, fortsättningsvis...

Tänk vad ord kan såra utan att man tänker på det...såå fel det kan bli :( Hjärtat tungt o jag känner mest en sorg i att det jag ventilerat har missuppfattats så otroligt mycke...ja jag kan inte vrida tiden tillbaka o jag tänker heller inte ändra inläggen om det inte är nåe väldans fel som jag blir varse om, för jag har haft en viss sak i åtanke när jag skrivt å den är fortfarande densamma...

Nu ska jag krypa till sängs å hoppas på att allt känns bättre imorron...

Ny kunskap

Nu äre helg o jag skulle behöva så mycke, uträtta massor men oxå ta det lugnt för att samla ny energi...svår balans det där! Är glad att jag inte har något extra inbokat den här månaden för det skule jag inte orka med...

Har varit iväg o handlat på förmiddan. Veckohandling o grejer till A:s traktor å A fick givetvis göra mig sällskap, till hans stora lycka...or not :) Nu har R o A gett sig ut i garaget o själv skulle jag vilja städa, men har ett problem. Nu när det är så kallt så räcker inte strömmen till på nån av faserna med både garagevärme, maskiner i garaget, värmen o hushållsmaskiner...men jag har glömt vilken fas det är o vilka uttag det gäller, hmmm. Vill inte sitta här alldeles sysslolös så jag kommer göra ett försök, får se om jag väljer rätt eller om det kommer in en ilsken R som måste byta fas :)

Igår hade jag lilla busen här, eller ja två busar - en på två ben o en på fyra :) Härligt att gå en promenad i hällregn med sur unge o tre hundar...hon var dock en solstråle all den andra tiden, haha. Hon fick åka Milles (eller äre fortfarande Bille?) bil, vilket var stor lycka. Vi åkte o hämtade både A o R, men hon bidde mest blyg för dem o sa inte ett ord då...eller så hade orden tagit slut för hon tjattrade konstant från det att jag hämtade henne tills hon slocknade i bilen o när A hoppade in vaknade hon o var tyst som en mus fram till mamsen kom o hämtade henne. Jaja hon är söt o charmig iallafall...:)

Ja som rubriken antyder har jag lärt mig ny kunskap idag...igen!! Tänk att man inte ska sluta förvånas över folks resonemang. Det är sååå otroligt lätt att kräva nåe, men uppenbarligen svårt att ge nåe åt andra hållet. Men som sagt, man ska inte sluta förvånas över människors tänkande o tyckande...

För övrigt så är livet okej. Det har varit en tung höst, men jag är glad över det stöd jag fått å framför allt för alla goda nyheter jag ändå fått :) Som tidigare sagt, man väljer vad som ska stå här o det är mycke i mitt liv som inte står här :) Har en underbar familj med världen bästa stöttepelare - min make - å många andra jag delar min vardag med som är otroligt snälla o stöttande, vare sig de vet om det eller ej :) Sen har jag ju min extramamma, kommer nog aldrig att glömma när hon sa att jag verkade ha en som körde med mig lite o krävde saker, du vet vem du är å du är guld värd å jag beundrar din styrka att vara mitt stöd samtidigt som du haft ett otroligt tungt år själv <3

Tung dag!

Ja inte för mig, mer än att vädret är skit...men flera i min omgivning ska på begravning idag å det är aldrig en trevlig tillställning. Det tråkiga i allt tråkigt är att ingen gått bort naturligt, eller ja hur ska jag förklara, ingen av dem har varit gamla o att det på så vis känns mer naturligt. Jag tycker sånt är sorgligt, minns mina egna nära o kära som gått samma väg å hur tungt det än varit så har det varit jobbigt på ett helt annat vis när det gällt klasskamrater, för det är nog de närmaste i ålder jag varit närvarande på...

Skänker er alla en extra tankekram å jag måste även skicka en extra tankekram till min sjukling ute i vida världen, hoppas du piggnar till snart <3

Det sagda

Det sagda finns alltid kvar, liksom det skrivna eller nåe annat som uttryckts mer än i tanken. Det är alltid någon som minns vad man sagt eller gjort...märkligt det där. Att ha en blogg är att delge sin vardag, eller vad man nu har för tema. Det som är viktigt att minnas är att den som skriver inläggen gör ett val i vad som ska med, vad omgivningen får reda på o inte... Har återigen trampat på tår, det är lätt att säga att det ska vara fritt i en blogg så länge det inte gäller en själv :) Men långsint är jag inte, men om jag ska vara rak o ärlig så uppskattar jag det i båda riktningar, oavsett vem det gäller...hittills tror jag inte att nåe av det som jag skrivit om i min blogg skiljer sig från det jag sagt till dem det berör, men ingen verkar lyssna när jag talar o skriver jag här så har jag gått för långt, har hört det förut!

Jaja nog om det, för idag har varit en trevlig dag :) Först en underbar teater, konsert ja vad det nu gick under med jobbet. Måste säga att jag blev väldigt fundersam när scenen var full av en orkester, men det var bra gjort...i mitt tycke iallafall :) Sen blev det mest att stressa hem för att lyssna på luciafirande på dagis, eller ja det heter ju förskola numera! Fikade lite o sen är jag åter hemma :) Får ju träffa lilla busen imorron igen när jag ska vara barnvakt på eftermiddan en stund...

R o jag har legat lagom utslagna i veckan. Vi misstänker nåe vi ätit, jag var bara dålig i några timmar sen sov jag förvisso nästan hela dan, men R var utslagen i en evighet kändes det som. Men nu är vi åter på benen, även om orken känns allt annat än okej. De två veckorna av sjukdom har satt sig på orken o trots att jag försöker hålla igång så är det inte på långa vägar som tidigare, inte gjorde veckans bravad det bättre.

Snön har kommit o idag har det dessutom varit kallt, bara början på det som komma skall :( Fast på sitt vis vill jag ha snö, jag vill ju åka skidor...attans på vår skidresa den här vintern. Menmen vi får ta igen det nästa vinter!!!

Andra advent!

Tiden den går o går o nu äre redan andra advent, om cirka tre veckor är det jul. Snön lyser fortfarande med sin frånvaro o jag kan inte direkt säga att jag saknar den, men det blir heller ingen julkänsla utan snö. Svårt det där...

Har tagit en chansning med att få vara kvar, tackade nej till det andra i torsdags. Svårt men jag hoppas det blir bra till slut :) Chansade en gång i våras, men då handlade det mer om att känna sig uppskattad som vikarie å en chef som var speciell, nu handlade det mest om att få jobba. Det visar sig hur det går...

Har försökt greja de senaste dagarna, eller ja nu ljög jag :) Igår var det mest en syster-dag, då syster å systerdotter kom före 11 (har jag för mig) o åkte inte förrän efter kvällsmaten, tid vet jag inte 5-6 kanske...då var jag döare än döast o redan innan 8 på kvällen hade jag däckat :) Men det var trevligt, minns inte sist när vi umgicks så länge... Men idag har jag grejat - tvättat två fönster, egentligen det enda jag gjort, hmmm :( Tanken är iallafall att det är fint till jul, så än har jag lite tid på mig...å om jag inte hinner så blire jul iallafall :)

R är iväg o grejar med nån bil, vet inte när han kommer. Själv har jag haft svårt att komma igång idag o det har nog egentligen bara med lathet att göra. Efter att varit hemma i två veckor så är det segt att komma igång, men imorron har jag tänkt åka till jobbet o sen är det åter till vardan.

Nu ska jag se om jag kan få lite vovvar ur sängen, har roat mig med att tvätta täcken o kuddar o nu har vovvarna lagt sig på madrassen :) Vill gärna bädda innan jag blir för seg för att orka få till det bra...

Inget klart!

Ja så ringde rektorn igår kväll. Höra hur det var med mig o prata om förlängningen...som dock inte är klar! Den 12 december sitter nämnden o beslutar om ekonomin så inte förrän då får jag klart om jag får vara kvar, även om rektorn utgår från att jag får vara kvar. Så med andra ord är det inte säkert, jag kan lika gärna bli arbetslös den 22 december som att få jobba till sommaren. I mina funderingar gjorde ju inte detta det lättare att reda ut det...om jag tackar ja till den nya, erbjudna tjänsten vet jag till 100% att jag jobbar till våren, väntar jag så får jag tacka nej o invänta där jag nu är o där finns det med andra ord en risk att bli arbetslös. Asch vad svårt det här blev då!! Jag som trodde det var klart med förlängning...

Försöker elda i kaminen men det går inge vidare. Det har trilskats den senaste tiden så snart är allt tändningspapper vi har slut. Regnet är över oss o det är allmänt mörkt o kulet, kanske ska ta mig i kragen o leta reda på lite ljusstakar o ställa ut så lyser det upp lite grann iallafall :)

Ronja är sällskapssjuk så en film i soffan kanske, så kan hon ju få ligga under filt med mig o mysa. Ira är inte så mycke för sånt, haha...

Camilla

mitt liv & tankar med en familj som innehåller barn, hundar & en motortokig make!

RSS 2.0