Återkommande?

Det där att återuppta bloggen funkar sådär.. men det kanske kommer!
 
Fick nöjet att prova på ett nytt jobb i helgen som var, med ungdomar. Ganska långt från den värld jag idag jobbar i o minst lika långt från den värld jag dessutom en gång har varit i med ungdomar. Men det var trevligt å jag gör gärna om det... Tiden får utvisa hur det blir. Trivs bra där jag är, men resvägen är lång o som det ser ut just nu kommer jag inte att få något nytt schema, mer än över sommaren. Det där med jobb är ett jobbigt moment, tänk om man kunde vara hemma å få tillräckligt med pengar ändå :) Jag skulle inte ha några problem med att fylla mina dagar...
 
Ska iallafall vara ledig från imorgon till på onsdag, efter att gjort 111 timmar på nästan två veckor. Funderar dessutom på att vara helledig två veckor, som ganska oplanerat blir när jag fyller. Tiden har jag fyllt upp ändå, både före å efter de veckorna...
 
Vi har fått osämja i flocken, vilket inte känns nåe vidare! Ronja är den som är ilsken o ger sig på de andra. Jag var inte hemma när det började så jag har ingen aning om vad som utlöste det hela, men jag vet att Ronja inte flyger på någon oprovocerat. Funderar dock på om hon är sjuk då hon betett sig lite hängigt, pratat med veterinär o ska avvakta till nästa vecka. Tänk vad underbart det vore om de där två collietjejerna kunde få vara helt friska nån gång..!
 
Det där med att komma igång å träna min kelpietjej går lika bra som att få igång bloggen :) Hon har dock mest varit parningssugen med allt å alla, men det borde ju ge sig då det är inne på tredje veckan nu! Det som däremot kommit igång är motionerandet med syster. Dock är det endast en gång i veckan, men tyckte att det räckte så jag vet att det blir av, istället för att bestämma fler gånger å man avbokar!
 
 

Frisk hund!

Röntgen avklarad på Trassel, vilket visade helt friska leder - SKÖNT!! Så nu vet jag att jag har en toppenhund på både insidan å utsidan :)
 
Igår tillbringades dagen med att hejja på Trassels kullbror som gjorde sin debut i lydnad, spännande att se o de var helt klart kanonduktiga!! Å framför allt så fick jag se ett helt gäng till, vilket fick mig att inse att min lilla brunsvans har lååång väg att gå innan hon skulle kunna göra någon debut. Detta är i o för sig inget jag tidigare tänkt på, men hon är ju arbetsvillig så vi kanske ska ta sikte på att träna mera lydnad. Men igår var inte en dag då hon själv ville träna då hon var helt hispig o varken lyssnade eller kunde ta till sig nåe...så vi får väntat tills löpet är avklarat, vilket borde vara snart då hon är sååå villig just nu för att para sig :)
 
Däremot åkte vi faktiskt till klubben i torsdags för att socialisera en liten brunsvans, å till sällskap fick hon med sig Ronja. Jag hade laddat med massa godis, klickern å leksaker för att kunna distrahera henne om hon blev som vanligt...men va sjutton, då var hon toppen att ha med! Visst blev hon lite stollig, men inte som vanligt...å Ronja verkade uppskatta trippen för hon har varit jättehärlig nu de senaste dagarna. Hon fick dessutom följa med igår på tävlingen, mest bara för att umgås med andra hundar å vara själv med matte!
 
Följ min blogg med Bloglovin

Få inlägg

Insåg att jag förra året endast skrev sex inlägg och inte ett endaste var positivt! Året var tungt o jag har valt att inte summera det på nåe vis, det som har varit har varit. Det kommer inte heller att stanna kvar på förra året utan följa mig under en lång tid framöver, kanske för alltid...men jag kommer oxå att välja att se bortom detta! Livet består av så många negativa saker, varför älta detta i oändlighet,,,
 
Jag har börjat planera ett år med mina vovvar, vilket är någonting jag aldrig gjort! Håller jag på att bl en sån där hundnörd som många i min bekanskap är haha... Allt för att försöka ge var o en det som behövs :-) En Trassel som vill jobba, en Ronja som behöver stärkas å en Ira som...ja jag vet inte vad som gäller för henne, men lite jobbande behöver hon oxå :)
 
Vi håller på att renovera vårt hus för fullt! Hoppas hoppas att vi kommer in innan sommaren, men vem vet... Vi kämpar på å gör så gott vi kan. Som en kompis sa - man ska hinna leva, unna sig lite å framför allt fortsätta vara ett par! Så det är det vi lever efter just nu :-)
 
Jag ser fra memot ett spännande år, där en månad redan gått!!

Camilla

mitt liv & tankar med en familj som innehåller barn, hundar & en motortokig make!

RSS 2.0