Frisk hund!

Röntgen avklarad på Trassel, vilket visade helt friska leder - SKÖNT!! Så nu vet jag att jag har en toppenhund på både insidan å utsidan :)
 
Igår tillbringades dagen med att hejja på Trassels kullbror som gjorde sin debut i lydnad, spännande att se o de var helt klart kanonduktiga!! Å framför allt så fick jag se ett helt gäng till, vilket fick mig att inse att min lilla brunsvans har lååång väg att gå innan hon skulle kunna göra någon debut. Detta är i o för sig inget jag tidigare tänkt på, men hon är ju arbetsvillig så vi kanske ska ta sikte på att träna mera lydnad. Men igår var inte en dag då hon själv ville träna då hon var helt hispig o varken lyssnade eller kunde ta till sig nåe...så vi får väntat tills löpet är avklarat, vilket borde vara snart då hon är sååå villig just nu för att para sig :)
 
Däremot åkte vi faktiskt till klubben i torsdags för att socialisera en liten brunsvans, å till sällskap fick hon med sig Ronja. Jag hade laddat med massa godis, klickern å leksaker för att kunna distrahera henne om hon blev som vanligt...men va sjutton, då var hon toppen att ha med! Visst blev hon lite stollig, men inte som vanligt...å Ronja verkade uppskatta trippen för hon har varit jättehärlig nu de senaste dagarna. Hon fick dessutom följa med igår på tävlingen, mest bara för att umgås med andra hundar å vara själv med matte!
 
Följ min blogg med Bloglovin


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Camilla

mitt liv & tankar med en familj som innehåller barn, hundar & en motortokig make!

RSS 2.0