Katter!

Har hunnit fundera måååånga gånger om vad jag gett mig in på med min tanke om att para Devil o Chevy, speciellt i natt! Inne på dag tre o jag har ingen som helst aning om hur länge katter håller på för det står väldigt olika på nätet när jag söker. Men snart borde de ge sig o om det blir några kattungar av det hela blir nog väldigt osäkert, Devil har inte fattat riktigt hur man gör så än har jag jag inte sett någon lyckad parning... Ja vi som har så lite att göra fixar lite kattungar samtidigt :)
 
Mest intensivt med renoveringen kommer det bli på R:s semester o det är under en eventuell dräktighet, sen står det på nätet att man kan göra vad man vill de första två veckorna i kattungarnas liv men sen måste man engagera sig att få dem socialiserade, så då har vi kommit till höstterminens start. Ja nu vet jag att jag inga skolbarn kommer ha det kommande läsåret, men vanan lär nog sitta i ett tag...
 
Har många saker på min "att-göra-lista" för dagen, men är segare än segast efter en natt av bristande sömn o vetskapen om kommande nattjobb. Men jag betar av den så gott jag kan o det jag hinner det hinner jag å resten...ja det får fixas en annan dag eller lösa sig ändå :)
 
Tänkte få tillfälle att gos med små kelpie-bebisar när det bjuds på :) Trassel har ju blivit moster, även om de begreppen inte direkt finns i hundvärlden... Valpar är ju otroligt mysiga å gosiga o blir så "bebissjuk" varje gång, till R:s stora lycka haha... Måste dock ta ha hand om de liven jag har o det går inte att skaffa massa djur man inte hinner med! Trassel o jag tränar lydnad, eller ja om det går under det vet jag inte, men hon är lycklig över att få jobba med matte o det är huvudsaken. Jag har läst massa tips o idéer på nätet som vi följer så får vi se vad det leder till :) Slalom tragglar vi oxå, med de andra två vovvarna som gärna deltar. Dock vet jag att de inte är särskilt sugna på enstaka moment utan vill köra hela banor. Ronja är dock sämre så vi har ökat smärtstillande på henne så just nu är det omöjligt att ta henne till klubben. Hoppas på en bättring o nu skulle vi dessutom titta på omgivande faktorer: mycket/lite lek, varma/kalla dagar, matlusten etc...så får vi se om vi kan blir klokare på hennes tillstånd.
 
Nu ska jag beta av lite på min lista, först blir att åka till prästgården o kolla på de bord o stolar vi eventuellt ska låna inför student å födelsedagskalas. De var inte fina men funktionsdugliga så jag var tvungen att åka ut o kolla o göra en egen bedömning :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Camilla

mitt liv & tankar med en familj som innehåller barn, hundar & en motortokig make!

RSS 2.0