Kulen dag

Har gått en längre sväng med vovvarna o Ronja tycker det är så roligt att springa o busa....försöker få igång gammelvovven - men han vill inte springa som hon vill. Han är ju ändå nästan 9 år så då får man vara lite lat =)

Har haft besök av makens ex, eller ska jag säga mitt ex's fru? Ja vi har lite krångliga familjeförhållanden - men det fungerar bra!! En trevlig kaffestund, för att prata om pluggande osv... Till slut kom vi in på en resa till Ullared. Ja det är alltid trevligt att shoppa, fast trots att det är så billigt där nere så blir det sååå dyrt när det är dax att betala - fast man kommer hem med mycket oxå! Det blir alltid en massa bra-att-ha-saker inhandlat (som sen kanske aldrig blir använda) när det är billigt!

Har inte riktigt fått något vettigt uträttat idag. Ska gå ner o måla lite av det sista i Andreas rum så han blir nedflyttningsbar alldeles strax... Jobbar på att få saker o ting färdiga - det bara drar ut på tiden med mig som "arbetare"...men det finns så mycket att göra, å roligare, så vissa saker bara hamnar efter liksom...

Kommer att ha en lugn kväll då maken inte kommer hem förrän sent - lite synd på dagen då det var tänkt att han skulle prova-på-dykt ikväll. Menmen...det får bli en annan gång! Har bestämt mat o bio på lördag, om vi kan enas om någon bra film...svårt när vi tycker om så olika filmer. Vi firar ju faktiskt bomulls-bröllopsdag på söndag.... Det var mycker skönare för ett år sen - då var vi på Teneriffa, i solen å vämen. Annat än detta tråkväder.

Ha det tills vi ses igen!!


Kommentarer
lillasyster

ni kan ju låna sexväskan till bröllopsdagen mihihihi ska ni åka till ullared snart eller?

2008-11-07 @ 12:54:01
URL: http://rebblan.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Camilla

mitt liv & tankar med en familj som innehåller barn, hundar & en motortokig make!

RSS 2.0