Fin vinterdag

Det är vad man kan kalla dagen. Sol, klarblå himmel, minusgrader o lite snö på marken. Maken fick ge sig ut på jouren vid 6 i morse för att sanda. Han hade tur att bli hämtad, å om det gick bra vet jag inte men han utförde sitt jobb iallafall. Han har inte lika ont som igår, men har gett honom ordentligt med medicin...så värken borde ge sig lite.

Syrran har hunnit vara här på kaffe på förmiddagen, å de kommer tillbaka till kvällen o äter lite mat å umgås lite. Det var en evighet sen vi gjorde...tiden bara springer iväg o man hinner inte umgås som man önskar - inte jag iallafall!!

Har satt killarna i arbete, att diska. Tycker inte maken ska behöva göra det, å lata som vi är så har vi inte köpt nån ny diskmaskin sen den gamla gick sönder. Men de verkar ha roligt i köket, blir lite för mycket lek o trams - men disken blir ren å det är huvudsaken!

Eldar för fullt så det är varmt så man storknar i vissa rum. Har ju bergsvärme igrunden, men det blir så mysigt när man eldar kamin tycker jag, både värmen o stämningen blir trevligare med en eld som sprakar.

Lovat att gå ner i sonens rum o greja när den andre åker på match. Måla lite så kan vi börja flytta grejer i morgon.
Bilen startar fortfarande inte, så billösa är vi hela helgen - lite tråkigt en dag som idag då vi brukar åka till kyrkogården...men får se om vi lånar bil eller struntar i det. Får tända ett ljus här hemma annars o tänka på våra döda.

Nu är det dags att sätta lite fart igen,
Ha det tills vi hörs igen!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Camilla

mitt liv & tankar med en familj som innehåller barn, hundar & en motortokig make!

RSS 2.0