Klantiga jag

Jaja lika bra jag säger det själv!! Jag körde på A:s traktor imorse... Hmmm, hur det ser ut??? Ja det vill jag inte veta, haha... Nemen kofångaren släppte o bara av det så ser inte en V70 särskilt bra ut, några repor i lacken o lite repat på däcket...å traktorn klarade sig väldigt bra! Skrapat lite färg på flaket o draget å sen mosat blinkersen o skrapat de andra glasen (lamporna) på samma sida. Gick ganska bra med andra ord - tur i oturen!! Stressad var jag av att åka till jobbet för första gången på...ja jag vet inte när jag var där sist :)
 
Jo på tal om jobb, går tillbaka till mitt "gamla" jobb, ett av dem är väl bästa att säga för R säger att jag haft såååå många!! Blir lite av ett nygammalt jobb då jag inte varit där på länge... Stressad var jag iallafall i morse o inte bidde det bättre av att köra in i traktorn. Fint att komma första dan försent, jaja fortsättningen kan ju inte bli sämre... Trevligt att vara tillbaka, några nya personal å helt nya ungdomar (vilket är helt naturligt)... Blir nog bra det här!
 
Var där ett par timmar, ny genomgång av säkerhet o annat bra-att- veta-saker o sen lite schematider, sen for jag till klubben å tränade vovvar med T å hennes vovvar. Hon hjälpte mig med Trassel som inte är nån agilitynörd, än iallafall!! Gick ganska bra några gånger i tunneln, men sen vägrade hon...jaja får köpa hem lite olika hinder o träna här hemma. Eller ja jag lär ha det uppe vid torpet då den gräsmattan är större.
 
Å på tal om torpet så ska jag försöka få oss att ändra namnet till ekebacken, för så heter ju faktiskt stället. R har tagit ut en detaljerad karta över vår mark så vi får väl åka upp o se om vi blir klokare på hur stort det är :)
 
Men allra först så måste jag åka till stan med A o köpa nya lampor å förhoppningsvis nåe till Caddyn oxå som R skulle ringa o greja med... Fullt upp hele tiiin!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Camilla

mitt liv & tankar med en familj som innehåller barn, hundar & en motortokig make!

RSS 2.0